Un kit monofazat 1 kW putere instalată, ideal pentru uzul rezidenţial

0

În fiecare gospodărie furnizarea energiei electrice constituie o problemă importantă. Lunar se cheltuie sume mari de bani pe factura de electricitate, aşa că dorinţa de a investi într-un sistem alternativ de furnizare a energiei este îndreptăţită total. Un kit monofazat 1 kW putere instalată este o unealtă excelentă de producere a energiei verzi şi de economisire într-o locuinţă.

Care sunt componentele unui kit monofazat 1kW putere instalată?

Kit fotovoltaic complet monofazat stand-alone

Kit fotovoltaic rezidențial de 1 kW putere instalată

Un kit monofazat 1 kW putere instalată este o soluţie foarte bună pentru locuinţă, pentru că este permisă stocarea energiei electrice pe timp de noapte, atunci când aceasta nu este folosită. Acest kit este compus din: patru panouri solare electrice policristaline Idella Power Poly Premium, baterii solare AGM Varta de 12 volţi 85 amperi, invertor sinus de kituri fotovoltaice Victron Phoenix 24V 1200W şi regulator de încărcare Victron MPPT.

Care este producţia acestui kit monofazat 1 kW putere instalată?

Kitul fotovoltaic stand-alone 1 kW este perfect pentru a suplini consumul de electricitate al unei locuinţe. Un sistem stand-alone poate fi folosit pentru diverse activităţi din gospodărie, aşa cum sunt: iluminat, funcţionarea aparaturii electrice etc.

Un astfel de kit monofazat 1 kW putere instalată cuprinde patru panouri solare electrice IPPP care produc 3,3 kWh, o cantitate de energie potrivită pentru o casă de dimensiuni medii şi nevoi moderate. Pe de altă parte, bateriile solare AGM Varta de 12 volţi şi 85 de amperi pot stoca până la 2kWa. Această energie reprezintă autonomia kitului fotovoltaic în cazul în care vremea nu este prielnică.

Alege un kit monofazat 1 kW putere instalată cu un invertor de înaltă calitate

Acest kit monofazat 1 kW putere instalată are în componenţa sa un invertor sinus de kituri fotovoltaice Victron Phoenix 24V 1200W. Acest invertor face parte dintr-o gamă creată pentru servicii de înaltă calitate, bazată pe o tehnologie solară fotovoltaică superioară. Acest invertor porneşte la sarcină maximă şi atinge o putere de vârf de 2400 W. Cu o eficienţă maximă de 94%, acest invertor aduce un plus de valoare kitului fotovoltaic monofazat.

Descriere amănunțită a kitului fotovoltaic monofazat de 1 kW putere instalată

Kitul fotovoltaic monofazat de 1 kW putere instalată este compus din patru panouri solare fotovoltaice policristaline de cea mai bună calitate și două baterii solare rezistente, ideale pentru stocarea energiei. Acest kit fotovoltaic monofazat este soluția cea mai buna pentru locuința dumneavoastră, deoarece permite stocarea energiei electrice pe timp de noapte, atunci cand nu aveți nevoie de ea. Astfel, puterea acumulată poate fi folosită în orice moment, chiar și în zilele înnorate, când lumina de la soare este slabă.

Mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic monofazat rezidenţial de 1kW putere instalată şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns