Un kit solar 2 KW cu injectare în reţea, o afacere profitabilă în viitorul apropiat

0

Într-o gospodărie, energia electrică este o necesitate. Avem nevoie de energie electrică pentru iluminat, în bucătărie, pentru încălzitul apei cu un boiler electric, pentru funcţionarea diverselor gadgeturi etc.

Un kit solar 2 KW cu injectare în reţea, o investiţie excelentă pentru gospodărie

Kit solar 2 KW cu injectare în rețea

Kit solar 2 KW cu injectare în rețea

Pentru a face economii pentru familie, un kit solar fotovoltaic este o soluţie potrivită. Un astfel de kit valorifică energia gratuită a soarelui, deci nu aveţi nevoie de alte resurse după achiziţie pentru a produce electricitate.

Un kit solar 2 KW cu injectare în reţea de tip on-grid nu are acumulatori solari, deci nu poate stoca energia produsă în plus. Puteţi beneficia de electricitate verde doar în timpul zilei, când sunt condiţii prielnice. Cu un astfel de kit în gospodărie, facturile lunare se vor diminua.

Energia suplimentară produsă de un kit solar 2 KW cu injectare în reţea

Un kit solar 2 KW cu injectare în reţea nu produce emisii de gaze cu efect de seră sau orice alt fel de poluare. Un astfel de sistem produce media zilnică anuală de energie de 6.6 kWh, o cantitate suficientă pentru gospodărie.

Cele 8 panouri fotovoltaice policristaline IPPP-250W ale kitului PV on-grid cu transferare în reţea 2 KW Solivia 2.0 EU G4 TR au un randament garantat vreme de 25 de ani şi o eficienţă de 15.06%. Pe de altă parte, invertorul solar monofazat cu injectare în reţea are o eficienţă de 96.2%. Aşadar, componentele acestui kit sunt durabile şi de calitate, fapt care contribuie la economiile familiei.

Achiziţionează un kit solar 2 KW cu injectare în reţea şi vei fi răsplătit pentru energia adusă celorlaţi consumatori

Deoarece un kit solar 2 KW cu injectare în reţea nu are acumulatori, surplusul de energie este injectat în reţea, pentru a fi folosit de către alţi consumatori. Momentan, în România aceste kituri on-grid sunt folosite pentru consumul propriu de energie. În viitorul apropiat se preconizează însă că un astfel de kit on-grid va fi folosit pentru a transfera energia regenerabilă în reţeaua naţională. Astfel, proprietarul de sistem solar on-grid va beneficia de bani de pe urma vânzării energiei.

Descriere kit solar 2 KW cu injectare în reţea Solivia 2.0 EU G4 TR

Utilizarea energiei regenerabile este în primul rând importantă pentru reducerea emisiilor de gaze cu efect de sera și a altor forme de poluare, dar și susținerea industriei europene din domeniul energiei ecologice. Acest kit solar 2 KW cu injectare în reţea Solivia 2.0 EU G4 TR este alcătuit din opt panouri fotovoltaice policristaline și un invertor solar monofazat cu injectare în rețea. Împreună, aceste componente favorizează producerea de energie solară și face posibilă utilizarea acesteia pentru funcționarea tuturor dispozitivelor electrice și electronice din locuință. Acest kit solar 2 KW cu injectare în reţea Solivia 2.0 EU G4 TR nu dispune de baterii, funcționând doar în condiții de soare sau vreme favorabilă. Deocamdată acest kit se folosește doar pentru consumul propriu, însă, în viitorul apropiat, în Romania ar putea folosit un astfel de kit on-grid, pentru transferul energiei regenerabile în rețeaua națională de electricitate, proprietarii acestor sisteme urmând să beneficieze de bani de pe urma vânzării energiei.

Mai multe detalii despre acest kit solar 2 KW cu injectare în reţea Solivia 2.0 EU G4 TR, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns