Un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă de 20 kW putere instalată este alegerea perfectă

0

Fermele sunt afaceri profitabile pentru iubitorii de animale. Indiferent de locul amplasării unei ferme, trebuie să se ţină cont de faptul că nevoia de electricitate este primordială. Pentru iluminat sau alte activităţi, energia electrică nu trebuie să lipsească. Dacă o fermă se bazează doar pe conectarea la reţeaua naţională, o pană de curent poate duce la mari pierderi.

Un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă este o alegere inteligentă

Sistem fotovoltaic off-grid trifazat cu 20 kW putere instalată

Sistem fotovoltaic off-grid trifazat cu 20 kW putere instalată

Un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă este cheia către independenţă şi economie. De exemplu, un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă de 20kW putere instalată are capacitatea de a capta şi transforma energia solară în energie electrică.

Un astfel de sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă cu 80 de panouri solare policristaline, 24 de baterii solare din Gama Premium şi 3 invertori trifazici poate furniza suficientă energie electrică pentru toate treburile fermei. Odată instalat un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă, aceasta profită de independenţă energetică.

Economie şi profit cu un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă de 20 kW putere instalată

Un astfel de sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă este cheia către economii semnificative. O fermă mare plăteşte lunar sume extrem de ridicate pentru electricitate. În schimb, odată achiziţionat un astfel de sistem solar fotovoltaic pentru consumatori mari facturile vor deveni o amintire.

Un sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă de 20 kW putere instalată acoperă cu succes nevoia de electricitate şi pentru alţi consumatori, aşa cum sunt firmele, hotelurile, pensiunile, complexele sportive etc.

Descriere sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă de 20 kW putere instalată

Acest sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă trifazat de 20 kW putere instalată are 80 de panouri solare fotovoltaice policristaline, 24 de baterii solare de cea mai bună calitate și trei invertoare solare trifazate foarte eficiente. Sistemul fotovoltaic off-grid trifazat este ideal pentru hoteluri, pensiuni, ferme și complexe sportive, în special în afacerile mari, unde este nevoie continuu de electricitate. Folosind acest sistem trifazat vă veți bucura de independență energetică și de economisirea unor sume importante de bani.

Mai multe detalii despre acest sistem fotovoltaic off-grid pentru fermă trifazat şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns