Un sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune, cheia către o afacere profitabilă

1

Călătoriile sunt o metodă excelentă de recreere. O vacanţă în ţară sau în străinătate este un prilej bun de eliminare a monotoniei şi a stresului. Pentru a întâmpina aceste nevoi ale turiştilor, există numeroase pensiuni sau hoteluri care mai de care mai aranjate, cu o mulţime de facilităţi.

Pensiunile şi hotelurile au nevoie permanentă de electricitate

Sistem fotovoltaic off-grid trifazat cu 20 kW putere instalată

Sistem fotovoltaic off-grid trifazat cu 20 kW putere instalată

Dacă doresc să uite cu totul de tehnologie, turiştii merg cu cortul în diverse locuri montane. Aşadar, atunci când aleg o pensiune sau un hotel, ei se aşteaptă să găsească un nivel ridicat de condiţii.

Electricitatea este esenţială în astfel de afaceri în turism. Fie că vorbimd espre iluminat sau despre alte activităţi, pensiunea sau hotelul trebuie să dispună de o sursă sigură şi permanentă de curent electric.

Un sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune 20 kW, cheia către independenţă şi economie

Pentru pensiuni sau hoteluri, un sistem off-grid este o investiţie excelentă în viitor. Un astfel de sistem face ca pensiunea sau hotelul să nu fie dependente de reţeaua naţională de electricitate. Odată montat, acest sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune 20 kW putere instalată, necesarul de electricitate este acoperit.

Datorită faptului că aceste sisteme off-grid folosesc energia gratuită a soarelui, lună de lună facturile la utilităţi sunt reduse. Pensiunea sau hotelul vor face economii importante şi nu vor afecta natura în niciun fel.

Alege un sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune cu componente de calitate

Acest sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune de 20 kW putere instalată conţine 80 de panouri solare Idella Power Poly Premium cu o eficienţă de 15,06%. Panourile policristaline pot fi amplasate pe sol sau pe acoperiş, fiind ideale în ambele cazuri pentru a furniza energia necesară tuturor activităţilor. Aceste panouri solare fotovoltaice au un randament garantat de 25 de ani, deci investiţia într-un sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune este una de viitor.

Cele 24 de baterii solare din Gama Premium ale sistemului funcţionează în condiţii dificile, fiind ideale pentru pensiunile aflate la depărtare de sursă de electricitate. Aceste baterii stochează energie electrică şi au un ciclu de viaţă de 10 ani. Pe de altă parte, acest sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune conţine 3 invertoare solare trifazate Quattro, care se diferenţiază prin capacitatea de a se conecta la două surse independente, având două intrări de CA.

Calitatea componentelor, durabilitatea lor, dar şi eficienţa sistemului fotovoltaic off-grid econom sunt doar câteva dintre motivele pentru care un sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune este o achiziţie înţeleaptă.

Descriere sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune trifazat de 20 kW putere instalată

Acest sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune de 20 kW putere instalată are 80 de panouri solare fotovoltaice policristaline, 24 de baterii solare de cea mai bună calitate și trei invertoare solare trifazate foarte eficiente. Sistemul fotovoltaic off-grid trifazat este ideal pentru hoteluri, pensiuni, ferme și complexe sportive, în special în afacerile mari, unde este nevoie continuu de electricitate. Folosind acest sistem trifazat vă veți bucura de independență energetică și de economisirea unor sume importante de bani.

Mai multe detalii despre acest sistem fotovoltaic off-grid pentru pensiune şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Lampa de iluminat cu LED-uri pe stâlp solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns