Un stâlp solar galvanizat cu lampă LED, alegerea ideală pentru parcările instituţiilor publice

2

Iluminatul este o necesitate în orice mediu. Fie că vorbim despre grădina proprie, despre trafic, parcări, alei, parcuri sau curţile unor instituţii publice, este esenţial să existe un sistem de iluminat bine pus la punct.

Lămpile LED, excelente pentru iluminatul spaţiilor publice

stâlp solar galvanizat cu lampă LED iluminat solar

Stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminat

Metoda tradiţională de iluminat este cea cu ajutorul stâlpilor şi a lămpilor conectate la reţeaua naţională. În acest mod se asigură o lumină constantă pe timp de noapte, penele de curent fiind singurul inamic.

Lămpile cu LED sunt însă o alternativă modernă pentru lămpile tradiţionale. Acestea sunt durabile, eficiente şi econome, fiind o investiţie de viitor. Un stâlp solar galvanizat cu lampă LED este o soluţie perfectă pentru iluminatul public. Un asemenea stâlp prezintă un înveliş metalic suplimentar, pentru sporirea rezistenţei în faţa coroziunii, în timp ce lampa cu leduri luminează vreme îndelungată spaţii mari.

Investeşte în viitor achiziţionând stâlpi galvanizaţi cu lampă LED pentru instituţii

Un stâlp solar galvanizat cu lampă LED este potrivit pentru iluminatul parcurilor, aleilor, parcărilor sau pentru curţile mari ale instituţiilor publice. O astfel de instituţie trebuie să pună accent pe siguranţă, astfel că investiţia în iluminare merită fiecare bănuţ.

Fie că este ales cu fascicul larg, mediu sau eliptic, o lampă cu leduri rezistentă la praf şi apă este ideală pentru a ilumina exteriorul instituţiilor publice. De exemplu, un stâlp de 4 metri cu lampă pentru iluminat public LED care respectă standardele DIN EN 18800 şi DIN EN 1461 poate oferi o putere de 15W, suficientă pentru parcarea unei instituţii publice.

Un astfel de stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminatul public este produs în Europa şi se alimentează direct de la reţeaua naţională. Cele 6 leduri produc o putere totală de 15 W, având un flux luminos de 1667 lm.

Descriere generală stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminat public LED-4M

Un stâlp solar galvanizat cu lampă LED este potrivit pentru sisteme fotovoltice de iluminat cu LED-uri. Acest stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminat dispune și de o ușa cu dimensiunea de 85×400 mm și este format din două, trei sau patru tronsoane de diferite dimensuni sudate respectând standardele DIN EN 18800 si DIN EN 1461. Acest stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminat public are o înălțime de 4 metri și are montat o lampă cu leduri x6 Idella Sunshine 12v15W. Aceasta are un grad ridicat de protecție la apă și praf și se încadrează în clasa III de protecție electrică. Lampa pentru iluminat Idella Sunshine are 6 leduri și o putere totala de 15W. Acest stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminatul public este potrivit atât pentru iluminatul parcurilor și aleilor, cât și a parcărilor de supermarket-uri sau parcările instituțiilor publice. Componentele de stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminat public LED-4M sunt produse în Europa. Se alimentează din rețeaua națională de electricitate, neavând inclus și un sistem solar.

Mai multe detalii despre acest stâlp solar galvanizat cu lampă LED pentru iluminat public şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi esolar.ro

Share.

2 comentarii

  1. Pingback: Stâlp de iluminat cu panouri fotovoltaice solare | eSolar.ro

  2. Pingback: Lampa de iluminat cu LED-uri pe stâlp solar | eSolar.ro

Lasa un raspuns