Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Adaptoare solare 3.5x1.1mm - 5.5x2.1mm pentru panourile fotovoltaice de 17W

68.68 Ron
În stoc
+

Prezentare succinta a adaptoarelor solare

Panourile fotovoltaice iti ofera oportunitatea de a obtine energie electrica dintr-o sursa inepuizabila (energia solara), gratuita, prin metode eco-friendly. Achizitionand un sistem fotovoltaic cu panouri de calitate vei amortiza rapid investitia, intrucat costurile la facturile de electricitate vor fi mult mai reduse. Panourile solare sunt usor de instalat si presupun costuri minime de mentinere si intretinere. Pot fi amplasate atat pe acoperis, cat si pe sol, fiind astfel usor de montat intr-un loc nou, la nevoie. Exista insa si sisteme de mici dimensiuni, cu panouri portabile, care furnizeaza energie pentru consumatori reduci. Daca esti in cautare de adaptoare solare 3.5x1.1mm - 5.5x2.1mm, pe esolar.ro gasesti o gama variata de produse de inalta calitate. Aceste adaptoare solare 3.5x1.1mm - 5.5x2.1mm leaga panoul solar fotovoltaic la orice dispozitiv. Cu adaptoare solare 3.5x1.1mm - 5.5x2.1mm contribuim la crearea de energie verde, care ajuta planeta sa isi mentina sanatatea.

Adaptoare: Conector de 3.5x1.1 mm mama la un capat si conector 5.5x2.1mm tata la celalalt capat. Permit o conexiune directa de la panoul fotovoltaic de 17W la orice dispozitiv, de la sistemul fotovoltaic Arc 20W la bateria noastra pentru laptop V88 sau de la panourile fotovoltaice de 6W sau 9W la bateria solara USB V44 care in prezent nu se mai fabrica.
Producator:
Voltaic

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!