Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Baterie solara Lithium Victron 12.8V60Ah cu durata de viata imbunatatita

Lithium solar Victron 12.8V60Ah
(5,162.22 Ron pret cu TVA)
4,338.00 Ron
În stoc
+

Descriere baterie solara Lithium Victron 12.8V60Ah

Litiu-fier-fosfat (LiFePO4 sau LFP) este cel mai sigur acumulator din gama de acumulatori Li-ion. Tensiunea nominala a unei celule este de 3.2 V, prin urmarea un acumulator de 12.8 V consta in 4 celule conectate in serie. Un acumulator lithium ion nu trebuie sa fie incarcat complet. Durata de viata este imbunatatita chiar si in caz de incarcare partiala. Acest aspect este un avantaj al bateriilor Li-ion, comparativ cu acumulatorii pe baza de plumb si acid. Bateriile litiu-fier-fosfat sunt mai usor de incarcat decat bateriile solare standard (AGM sau ACID). Tensiunea de incarcare poate varia de la 14 V pana la 16 V atata timp cat nici o celula nu este supusa la tensiune mai mare de 4.2 V iar acesta nu trebuie sa fie complet incarcata. Prin urmare, mai multe baterii pot fi conectate in paralel si niciun prejudiciu nu va avea loc in cazul in care unele baterii sunt mai putin incarcate decat altele.

Acesta baterie Li-ion contine si sistem de echilibrare celule (Cell Balancing)! Peste 5000 de cicluri la 50% descarcare!

COD: Lithium solar Victron 12.8V60Ah

 

Caracteristici tehnice baterie solara Lithium Victron 12.8V60Ah

  • Tesiune nominala: 12.8 V;
  • Capacitate la 25°C: 60 Ah;
  • Dimensiuni: 235x293x139 mm;
  • Greutate: 12 kg.

 

Important!

 

O baterie solara eficienta, esentiala pentru un sistem solar fotovoltaic

Pentru a avea in gospodaria proprie energie electrica la preturi foarte mici, un sistem solar fotovoltaic este o alegere mai mult decat inspirata. Odata achizitionat sistemul, vom profita de facturi mult mai mici la electricitate si, in plus, putem folosi panourile si pentru a aduce un aport casei noastre la necesarul de apa calda, de caldura sau chiar pentru a alimenta lampile solare cu led pentru iluminatul gradinii.

Obtine energie electrica la preturi mici cu o baterie solara

Pentru a putea profita de electricitate la preturi mici avem nevoie de un sistem solar fotovoltaic eficient. Panourile solare capteaza si convertesc energia primita de la soare si impreuna cu alte componente se formeaza energia electrica folosibila in locuinta noastra. Invertorul introduce energia in retea, in timp ce o baterie solara de stocare are rolul de a inmagazina energia in plus, astfel ca utilizatorii sa o poata folosi in momentele de urgenta. Se fac astfel economii importante si se obtine energie electrica in orice moment pentru locuinta. Controlerul este, de asemenea, un element important, pentru ca monitorizeaza functionarea instalatiei si previne suprasolicitarea bateriilor.

O baterie solara eficienta, necesara pentru un sistem solar fotovoltaic

O baterie solara este un element foarte important in cadrul unui sistem fotovoltaic. Acesta baterie solara are rolul de a mentine in siguranta o anumita cantitate de energie electrica produsa de panouri, disponibila folosirii in orice moment de urgenta. In cazul unei pene de curent sau in timpul noptii, putem folosi energia salvata de acumulatori.

Aceasta baterie solara Lithium Victron 12.8V60Ah cu durata de viata imbunatatita este o alegere foarte buna, deoarece valorifica tehnologia litiu-fier-fosfat. Bateriile de tipul Li-ion au avantajul unei calitati sporite, cu sanse mai mici de scurgere si eficienta foarte buna. Incarcarea nu trebuie sa fie completa, iar acest lucru nu afecteaza deloc durabilitatea acumulatorului in timp.

Pentru a putea avea o baterie solara eficienta, puteti apela cu incredere la tehnologia litiu-fier-forfat, deoarece aceasta ofera acumulatori de calitate si rezistenti in timp.

Carte tehnica - Baterie solara Lithium Victron 12.8V60Ah cu durata de viata imbunatatita (Carte_tehnica_Baterie_solara_Lithium_Victron_12_8_V_60_Ah_cu_durata_de_viata_imbunatatita.pdf, 167 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!