Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane fara boiler

52,806.45 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Cei care dispun de un sistem de incalzire a apei menajere si doresc sa il completeze intrun mod ecologic pot sa apeleze la panourile solare plane fara boiler. Acestea sunt potrivite mai ales pentru cei care detin institutii sau alte afaceri mici.


54,738.88 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pentru a va asigura ca acest kit este cel mai potrivit pentru dumeavoastra, puteti sa apelati la o simulare gratuita cu un soft profesional. Simularea computerizata are avantajul de a calcula optim un sistem cu panouri solare plane ISMO inca de la inceput.


56,671.31 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Scolile, firmele sau institutiile care au nevoie de un sistem ecologic de incalzire a apei menajere si sunt situate intro zona cu soare suficient in tot anul, pot sa apeleze cu incredere la pachetul de panouri solare termice Idella Smarty One.


58,603.74 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Aceste panouri solare plane sunt concepute pentru pensiuni, hoteluri, vile sau chiar si scoli care doresc sa completeze sistemul de incalzire a apei de care dispun. Kitul de panouri solare este util mai ales celor care locuiesc intro zona insorita.


60,536.18 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Birourile, scolile, gradinitele sau institutiile pot beneficia de un sistem ecologic de incalzire a apei cu ajutorul pachetului de panouri solare care poate oferi aportul necesar cladirilor cu acoperis inclinat din tigla situate intr-o zona de campie.


62,468.61 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de panouri solare termice este util, de pilda, pentru o firma sau o institutie mare care are nevoie de un aport ecologic al apei calde menajere, firma care are sediul intro zona de munte, cu soare putin.


64,401.04 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de 30 de panouri solare germane sunt utile firmelor de mici dimensiuni situate intr-o zona de campie cu acoperisul situat in directia estvest. Numarul optim de panouri termice necesare poate fi stabilit cu ajutorul unei simulari gratuite.


66,588.99 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare Idella Smarty One set 31x1 sunt panouri solare fabricate in Germania utile pentru cladiri de birouri, pentru institutii publice sau private, pentru ferme sau cladiri ce au acoperisul orientat catre sud.


69,008.53 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de panouri solare termice Idella Smarty One set 32x1 se poate monta pe acoperisurile inclinate din tigla a unor cladiri mari, in zone de campie cu soare moderat, cu inclinarea acoperisului spre sud.


70,940.96 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Institutiile, firmele, scolile sau cladirile de birouri pot beneficia de apa calda intr-un mod ecologic cu ajutorul setului de panouri solare plane Idella Smarty One. Aceste panouri pot fi montate pe acoperisuri inclinate, din tigla.


72,873.39 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare plane Idella Smarty One 34x1 pot fi utile pentru pensiunile, firmele sau scolile care au nevoie de apa calda. Aceste panouri solare ii pot ajuta si pe cei de la munte care dispun de cladiri cu acoperisul orientat spre SudEstVest.


74,805.82 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Cei care doresc un mod ecologic de obtinere a apei calde menajere il pot obtine cu ajutorul kitului de panouri solare germane plane Idella Smarty One. Acesta vine in completarea sistemului de incalzire existent in cladiri precum scoli, firme sau gradinite.

Daca exista un boiler pentru apa calda menajera sau/si un puffer pentru incalzirea casei se poate integra in sistem un pachet de panouri solare plane care sa ajute consistent in economia energetica a imobilului.