Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane fara boiler

73,084.05 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Aceste panouri ISMO plane pot fi instalate pe acoperisuri inclinate, din tigla, cu orientare spre EstVest si sunt situate intro zona de campie cu o cantitate medie de soare. Puteti beneficia de o simularea computerizata cu ajutorul unui soft gratuit.


74,924.46 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare plane Idella Smarty One pot fi utilizate de catre cei care detin pensiuni, gradinite, sau ferme, pentru a-si completa sistemul de incalzire. Cladirile trebuie sa aiba acoperis din tigla sau tabla si sa fie orientate spre sud.


76,764.87 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Aceste panouri termice solare plane pot fi utile pentru pensiunile, firmele, scolile sau fermele care au nevoie de apa calda menajera si au dimensiuni reduse. Panourile ii pot ajuta mai ales pe cei de la munte care dispun de cladiri cu acoperisul orientat spre Sud.


78,605.28 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Instalarea sistemului este cat se poate de simpla. Pentru a fi siguri ca nu achizitionati un sistem nepotrivit puteti fi ajutati de softul profesional de simulare computerizata gratuita care ofera informatii despre numarul de panouri necesare.


80,445.69 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de 40 de panouri solare ISMO este pentru cladiri mari, chiar si industriale cu acoperisul inclinat din tigla sau tabla, orientat spre EstVest sau chiar Sud, dar situate intro zona de campie cu o cantitate de lumina solara mare.

Daca exista un boiler pentru apa calda menajera sau/si un puffer pentru incalzirea casei se poate integra in sistem un pachet de panouri solare plane care sa ajute consistent in economia energetica a imobilului.