Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane fara boiler

5,102.57 Ron
FARA BOILER, 0-1 mp, Germania

Setul este recomandat mai ales celor care locuiesc intro cladire ce dispune de acoperis din tigla. Kitul de panouri solare germane este dotat cu toate cele necesare unei functionari optime.


7,066.94 Ron
FARA BOILER, 1-2 mp, Germania

Kitul de panouri solare plane ISMO germane este dotat cu toate cele necesare unei functionari optime. Totusi, inainte de a il achizitiona este bine sa aflati de la un soft profesional daca veti face alegerea cea mai buna.


8,999.37 Ron
FARA BOILER, 2-3 mp, Germania

Panourile solare Idella Smarty One set 3x1 sunt adecvate pentru uzul rezidential al unei familii numeroase dintr-o zona cu soare suficient pe tot parcursul anului. Setul de panouri solare plane ISMO se poate monta doar pe acoperis din tigla.


11,043.60 Ron
FARA BOILER, 3-4 mp, Germania

Kitul de panouri solare plane ISMO germane poate fi instalat direct impreuna cu sistemul de apa calda, fiind dotat cu toate cele necesare functionarii. Desigur, aceste panouri solare plane ISMO trebuie sa se potriveasca pe deplin nevoilor utilizatorilor.


10,939.03 Ron

Kitul de panouri solare IFST 2.02 dispune si de o statie solara si un controler solar, echipamente responsabile de functionarea intregului sistem. Rolul statiilor solare este ca sa porneasca pompa pentru punerea in miscarea a lichidului de incalzire (antigel) atunci cand temperatura acestuia in panou este mai mare dacat a apei din boiler.

În afara stocului

12,763.62 Ron

Setul de panouri solare Idella Family Standard contine doua colectoare solare plane IFST 2,05/2,54 si este ideal pentru incalzirea apei menajere din locuinta. Acest sistem dispune de o statie solara cu doua serpentine si pompa de baza cu consum redus de energie, un controler diferential solar si un set de baza pentru instalarea cu usurinta pe acoperis.


12,776.40 Ron

Kitul solar Idella Family Standard 2.02 cu rezervor de stocare si incalzire a apei menajere contine trei panouri solare fotovoltaice, o statie solara si un controler diferential. Aceste sisteme de instalatii solare sunt ideale pentru persoanele care locuiesc la casa, fie in mediul urban, fie in mediul rural si care isi doresc facturi mai mici la intretinere.

În afara stocului

13,463.13 Ron
FARA BOILER, 4-5 mp, Germania

Panourile completeaza sistemul de incalzire a apei menajere, dar poate fi folosit si pentru un sistem de incalzire in podea, de exemplu. In acest caz, cel mai bine este sa existe un proiect tehnic.


13,542.98 Ron

Setul cu doua panouri solare Idella Family Standard 2.08 fara boiler si cu o statie solara Idroline este idea pentru locuintele care au deja montat un boiler cu doua serpentine. Cele doua panouri solare pot fi amplasate cu usurinta pe acoperisul din tigla, cu ajutorul a doua sisteme de montare.


15,395.56 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, Germania

Setul de panouri solare Idella Smarty One set 6x1 poate fi folosit cu incredere de cei care detin o pensiune dintr-o zona cu o cantitate medie de soare, in special daca acoperisul cladirii este inclinat spre Sud si este alcatuit din tigla.


16,426.80 Ron

Kitul de panouri solare Idella Family Standard 2.02 cu patru panouri solare si set de montare pentru acoperisul din tigla este alegerea ideala pentru a incalzi apa folosita in bucatarie, la spalatul vaselor, dar si la baie, pentru igiena intima. Kitul solar IFST 2.02 mai contine o statie solara germana si un controler solar care controleaza functionarea intregii instalatii termice.

În afara stocului

17,327.99 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, Germania

Pentru a fi siguri ca acest sistem de panouri solare plane ISMO este cel care vi se potriveste, beneficiati de o simulare gratuita de la o firma de profil. O astfel de simulare computerizata ofera avantajul de a calcula inca de la inceput sistemul optim.


17,439.79 Ron

Setul de panouri solare Idella Family Standard reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea apei menajere din locuinta, apa ce poate fi utilizata atat pentru ingiena intima, cat si pentru treburile gospodaresti, ca de exemplu spalatul vaselor. Persoanele care apeleaza la acest sistem solar beneficiaza de apa calda cu costuri minime, pe tot parcursul anului.


17,229.89 Ron

Pachetul solar fara boiler cu panouri solare plane IFST 2.08 contine trei colectoare solare Idella Famili Standard, fiecare avand 2.08 mp si este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc facturi mai mici la intretinere. Sistemul solar are rolul de a capta energia de la soare, o tranforma in energie termica, incalzind astfel apa menaera din locuinta.

În afara stocului

19,260.42 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, Germania

Panouri solare plane fara boiler pot fi utile unei gradinite private care este situata la campie, daca aceasta are acoperis din tigla indreptat spre sud. Instalarea acestor panouri solare plane ISMO poate fi facuta de catre o firma de specialitate.


21,192.85 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, Germania

Cel mai usor mod in care va puteti asigura ca faceti achizitia corecta este acela de a utiliza o simulare computerizata disponibila in mod gratuit. Acest soft va ofera certitudinea ca nu achizitionati un sistem solar sub sau supradimensionat.


22,550.35 Ron

Kitul solar termic cu patru panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este un sistem de incalzire ideal pentru case, vile sau duplexuri,  si are rolul de a incalzi apa menajera din locuinta cu ajutorul energiei captate de la soare. Kitul solar dispune de patru colectoare solare plane Idella Family Standard, o statie solara cu consum redus de energie, un controler si un set de baza pentru instalarea pe acoperis.


21,853.73 Ron

Destinat locuintelor unifamiliale sau duplexurilor care au deja un boiler, kitul solar IFST 2.08 cu patru panouri solare plane Idella Family Standard este alegerea ideala pentru facturi mai mici la intretinere. Panourile solare capteaza energia de la soare si, cu ajutorul acesteia, incalzesc gratuit apa menajera din locuinta.

În afara stocului

23,125.28 Ron
FARA BOILER, 5-10 mp, Germania

Ele pot fi situate in locuri cu lumina solara medie, intro zona de campie. Panourile solare se monteaza pe acoperis din tigla, cu orientare spre sud. Aceste panouri pot reprezenta alegerea potrivita mai ales daca au fost alese cu ajutorul simularii computerizate.


25,233.39 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pachetul de panouri termice Idella Smarty One set 11x1 se poate utiliza la aplicatii mai mari decat cele rezidentiale. Aceste panouri plane sunt utile cabanelor mari sau pensiunilor din zonele montane.


27,165.82 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Setul de 12 panouri solare ISMO poate fi folositor unei mici ferme sau unei cabane de la munte, cu putina lumina solara, cu orientare spre EstVest. Panourile sunt ideale pentru completarea unui sistem de incalzire a apei menajere, deja existent.


29,098.25 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Kitul de panouri solare germane termice ISMO este destinat completarii unui sistem de producere a apei calde cu boiler existent pentru o zona cu mult soare intr-o cladire cu acoperis din tigla, suportii fiind special conceputi pentru asemenea instalatii.


30,382.28 Ron

Kitul de colectoare solare dispune de sase panouri plane IFST, de cate 2,05 mp fiecare sau 2,54 mp fiecare, o statie solara, un controler si set de baza pentru montarea pe acoperis. Persoanele care achizitioneaza un asemenea sistem solar trebuie sa dispuna deja de un boiler, obligatoriu cu doua serpentine.


30,650.58 Ron

Kitul cu sase panouri solare Idella Family Standard, fiecare avand dimensiunea de 2.08 mp, reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea apei menajere din locuinta, apa ce poate fi utilizata atat la igiena intima, cat si la treburile gospodaresti. Persoanele care apeleaza la acest kit solar pot avea parte de apa calda cu costuri minime, pe tot parcursul anului.


31,030.68 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Setul de panouri solare plane este ideal pentru o familie numeroasa de peste 4 persoane care are deja boiler instalat. Setul este suficient de mare pentru a acoperi nevoile de apa menajera ale familiei pentru ca au o suprafata mai mare de absorbtie.


32,963.11 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pachetul cu panouri solare este suficient de mare pentru a satisface usurinta nevoile de incalzire ale familiei. Instalarea acestor panouri soare plane fara boiler se recomanda a fi facuta de catre o firma de specialisti in energie alternativa.


35,595.05 Ron

Kitul solar pentru apa calda cu opt panouri solare IFST 2,05/2,54 fara boiler, este recomandat in cazul unor cladiri in care locuiesc mai multe familii, duplexuri sau chiar ferme. Acest sistem solar este ideal pentru incalzirea apei menajere folosita pentru uz gospodaresc si chiar igiena intima.


36,045.42 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pentru a fi siguri ca acest kit, panourile solare Idella Smarty One set 16x1, este cel potrivit pentru cladirea voastra, puteti apela cu incredere la un serviciu gratuit, o simulare computerizata.


35,834.76 Ron

Kitul Solar Idella Family Standard 2.08 cu 8 colectoare solare este solutia optima pentru familiile care vor sa plateasca facturi mici la apa calda. Alcatuit din panouri solare plane, rezistente in timp, kitul solar dispune si de o statie solara germana care asigura recircularea agentului termic in circuitul solar.

În afara stocului

37,977.85 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Panourile solare Idella Smarty One set 17x1 sunt concepute pentru a completa sistemul ecologic de incalzire a apei calde menajere dintr-o scoala sau gradinita situate intr-o zona cu putina lumina solara pe intregul an.


39,910.28 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Setul de panouri solare germane are capacitatea de a asigura energia termica necesare pentru incalzirea apei menajere necesare unei scoli, gradinite sau chiar unei cladirii destinata unei mici afaceri situata intro zona cu putin soare.


41,842.71 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pentru cei care au nevoie de panouri solare pentru as-i completa sistemul de incalzire a apei menajere din firma sau institutia lor, sunt ideale Panouri solare Idella Smarty One set 19x1.


43,775.14 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Kitul de panouri solare germane Idella Smarty One set 20x1 este destinat completarii unui sistem de incalzirea apei menajere cu boiler existent la fata locului. Montarea este cel mai bine sa fie facuta de o firma specializata in domeniul energiei verzi.


46,522.07 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de panouri solare plane Idella Smarty One este util pentru acele firme sau institutii de marime medie care isi au sediul intro zona cu mult soare si vor ca aportul de apa calda pentru angajati sa fie produs de o sursa de energie alternativa.


48,454.50 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pentru ca detinatorii acestor cladiri sa fie siguri ca fac o achizitie buna se recomanda ferm utilizarea unui procedeu gratuit, o simulare cu ajutorul unui soft profesional care ofera informatii despre numarul optim de panouri solare necesare.


50,386.93 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare plane, Idella Smarty One, ce au o calitate germana, sunt utile unei familii mari cu o gospodarie mare sau chiar unei ferme de mici dimensiuni care locuieste la munte, intro zona cu soare putin pe tot parcursul anului.


52,806.45 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Cei care dispun de un sistem de incalzire a apei menajere si doresc sa il completeze intrun mod ecologic pot sa apeleze la panourile solare plane fara boiler. Acestea sunt potrivite mai ales pentru cei care detin institutii sau alte afaceri mici.


54,738.88 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pentru a va asigura ca acest kit este cel mai potrivit pentru dumeavoastra, puteti sa apelati la o simulare gratuita cu un soft profesional. Simularea computerizata are avantajul de a calcula optim un sistem cu panouri solare plane ISMO inca de la inceput.


56,671.31 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Scolile, firmele sau institutiile care au nevoie de un sistem ecologic de incalzire a apei menajere si sunt situate intro zona cu soare suficient in tot anul, pot sa apeleze cu incredere la pachetul de panouri solare termice Idella Smarty One.


58,603.74 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Aceste panouri solare plane sunt concepute pentru pensiuni, hoteluri, vile sau chiar si scoli care doresc sa completeze sistemul de incalzire a apei de care dispun. Kitul de panouri solare este util mai ales celor care locuiesc intro zona insorita.


60,536.18 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Birourile, scolile, gradinitele sau institutiile pot beneficia de un sistem ecologic de incalzire a apei cu ajutorul pachetului de panouri solare care poate oferi aportul necesar cladirilor cu acoperis inclinat din tigla situate intr-o zona de campie.


62,468.61 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de panouri solare termice este util, de pilda, pentru o firma sau o institutie mare care are nevoie de un aport ecologic al apei calde menajere, firma care are sediul intro zona de munte, cu soare putin.


64,401.04 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de 30 de panouri solare germane sunt utile firmelor de mici dimensiuni situate intr-o zona de campie cu acoperisul situat in directia estvest. Numarul optim de panouri termice necesare poate fi stabilit cu ajutorul unei simulari gratuite.


66,588.99 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare Idella Smarty One set 31x1 sunt panouri solare fabricate in Germania utile pentru cladiri de birouri, pentru institutii publice sau private, pentru ferme sau cladiri ce au acoperisul orientat catre sud.


69,008.53 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de panouri solare termice Idella Smarty One set 32x1 se poate monta pe acoperisurile inclinate din tigla a unor cladiri mari, in zone de campie cu soare moderat, cu inclinarea acoperisului spre sud.


70,940.96 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Institutiile, firmele, scolile sau cladirile de birouri pot beneficia de apa calda intr-un mod ecologic cu ajutorul setului de panouri solare plane Idella Smarty One. Aceste panouri pot fi montate pe acoperisuri inclinate, din tigla.


72,873.39 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare plane Idella Smarty One 34x1 pot fi utile pentru pensiunile, firmele sau scolile care au nevoie de apa calda. Aceste panouri solare ii pot ajuta si pe cei de la munte care dispun de cladiri cu acoperisul orientat spre SudEstVest.


74,805.82 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Cei care doresc un mod ecologic de obtinere a apei calde menajere il pot obtine cu ajutorul kitului de panouri solare germane plane Idella Smarty One. Acesta vine in completarea sistemului de incalzire existent in cladiri precum scoli, firme sau gradinite.


76,738.25 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Aceste panouri ISMO plane pot fi instalate pe acoperisuri inclinate, din tigla, cu orientare spre EstVest si sunt situate intro zona de campie cu o cantitate medie de soare. Puteti beneficia de o simularea computerizata cu ajutorul unui soft gratuit.


78,670.68 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Panourile solare plane Idella Smarty One pot fi utilizate de catre cei care detin pensiuni, gradinite, sau ferme, pentru a-si completa sistemul de incalzire. Cladirile trebuie sa aiba acoperis din tigla sau tabla si sa fie orientate spre sud.


80,603.11 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Aceste panouri termice solare plane pot fi utile pentru pensiunile, firmele, scolile sau fermele care au nevoie de apa calda menajera si au dimensiuni reduse. Panourile ii pot ajuta mai ales pe cei de la munte care dispun de cladiri cu acoperisul orientat spre Sud.


82,535.54 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Instalarea sistemului este cat se poate de simpla. Pentru a fi siguri ca nu achizitionati un sistem nepotrivit puteti fi ajutati de softul profesional de simulare computerizata gratuita care ofera informatii despre numarul de panouri necesare.


84,467.97 Ron
FARA BOILER, 20-50 mp, Germania

Pachetul de 40 de panouri solare ISMO este pentru cladiri mari, chiar si industriale cu acoperisul inclinat din tigla sau tabla, orientat spre EstVest sau chiar Sud, dar situate intro zona de campie cu o cantitate de lumina solara mare.

Daca exista un boiler pentru apa calda menajera sau/si un puffer pentru incalzirea casei se poate integra in sistem un pachet de panouri solare plane care sa ajute consistent in economia energetica a imobilului.