Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Turbina de curent eolian Idella FlyBoy 6.5 WKR

FlyBoy6.5WKR
(115,443.09 Ron pret cu TVA)
97,011.00 Ron
În stoc
+

Turbina de curent eolian Idella FlyBoy 6.5 WKR

Turbina de curent eolian de 7000W sau 7KW este o alegere adecvata pentru fermele izolate care au un consum ridicat de energie de-a lungul intregului an. Instalate impreuna cu un banc de acumulatori, turbinele eoliene rezolva problema energiei electrice pentru zeci de ani cu minime interventii de service.

Turbinele eoliene Idella FlyBoy sunt fabricate in integral in Germania. Aceste modele sunt ideale pentru utilizarea lor in zone cu vant slab deoarece incep sa produca curent de la vant de 2.2m/s. De asemenea sunt foarte silentioase, doar 43dB max. prin urmare, sunt adecvate pentru zone dens populate.

Contin invertoare SMA cu posibilitatea de a conecta mai multe turbine in paralel. Comunicarea cu turubinele eoliene se poate face atat prin intermediul unui PC cu USB sau prin interfata RS232.

Date tehnice

Putere la 11m/s: 7Kw

Vant de pornire: 2.2m/s

Numar elice: 3

Material elice: GRP

RPM: 300

Diametru elice: 510cm

Greutate: 225Kg

Zgomot: 43dB

Sistem de siguranta: pozitionare automata orizontala (helicopter)

Provenienta:

Germania

Garantie 2 ani.

Invertor inclus.

am ferma in Constanta si e vant suficient aici pentru o asa eoliana, pacat ca bani nu sunt indeajuns si nimeni nu ne sustine in aceasta privinta
Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!