Panouri solare germane cu tuburi vidate Idella: avantaje şi întrebuinţare

1

Valorificarea energiei solare pentru a obţine apă caldă într-o gospodărie este o metodă economă şi nonpoluată din ce în ce mai apreciată la nivel mondial. Pentru că în orice locuinţă este nevoie de apă caldă, investiţia în panouri solare germane cu tuburi vidate Idella este una de viitor.

Avantajele unor panouri solare germane cu tuburi vidate Idella

Panouri solare germane cu tuburi vidate Idella preț

Panouri solare germane cu tuburi vidate Idella

Un set de panouri solare germane cu tuburi vidate Idella este ideal pentru a obţine apa caldă necesară unei gospodării de dimenstiuni medii. Aceste panouri solare germane cu tuburi vidate Idella conţin tuburi amplasate în paralel, fiecare având la interior un al tub de sticlă. Datorită faptului că între cele două tuburi este spaţiu vid şi datorită realizării dintr-un material rezistent, borosilicat, aceste panouri solare germane cu tuburi vidate Idella beneficiază de o durabilitate mare în timp.

Cu o energie maximă, un set de panouri solare germane cu tuburi vidate Idella poate asigura 80% din necesarul de apă al locuinţei pe timp de iarnă şi 100% pe timp de vară, datorită razelor soarelui mai puternice ce cad pe panouri solare germane cu tuburi vidate Idella.

Cu panouri solare germane cu tuburi vidate Idella apa caldă din gospodărie este obţinută în mod econom şi nepoluant

Tehnologia unor panouri solare germane cu tuburi vidate Idella este special concepută pentru a putea transforma energia solară primită în energie termică. Această energie termică încălzeşte apa ce intră ulterior în uzul casei, fie în baie, fie în bucătărie.

Datorită faptului că energia solară este gratuită, un set de panouri solare germane cu tuburi vidate Idella furnizează apa caldă necesară unei gospodării cu costuri minime. Nu este nevoie decât de înlocuirea unui tub vidat, în cazul în care nu mai funcţionează şi de ştergerea regulată a panourilor solare, pentru a absorbi cât mai multă energie solară.

Ce trebuie să ştii înainte de montarea unor panouri solare germane cu tuburi vidate Idella?

Montarea unor panouri solare germane cu tuburi vidate Idella nu este un proces dificil, dar necesită atenţie, pentru a nu defecta componentele. Este important să găsiţi locul perfect unde să amplasaţi kit-ul, pentru ca aceste panouri solare germane cu tuburi vidate Idella să aibă randament maxim.

Aşadar, aceste panouri solare germane cu tuburi vidate Idella trebuie montate pe acoperişul casei, în pantă, cu un unghi de înclinare de aproximativ 45 de grade. Pentru a capta o cantitate cât mai mare de energie solară, energia solară trebuie să cadă perpendicular pe kit-ul de panouri solare germane cu tuburi vidate Idella.

Prezentarea panourilor solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 18

Panourile solare cu tuburi vidate Idella Family Vakuum Sun IFVS 18 sunt instalaţii solare ce oferă un randament maxim, datorită celor 18 tuburi vidate din care sunt realizate. Cu o grosime de 58 de milimetri, tuburile vidate sunt uşor de schimbat, în cazul în care unul dintre ele nu mai funcţionează, acesta nu afectează restul componentelor. Tuburile sunt rezistente la şocuri şi au pereţi dubli între care se află vid, cu rol de izolator termic. Panourile solare IFVS 18 se montează pe acoperişul casei, în pantă, pentru a se obţine o înclinaţie de aproximativ 45 de grade, necesară pentru că razele soarelui să pice perpendicular pe tuburile vidate.

Mai multe detalii despre aceste panouri solare cu tuburi vidate Idella, dar şi despre alte tehnologii solare termice, găsiţi pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit solar apă caldă 4 panouri Idella și boiler | eSolar.ro

Lasa un raspuns