Câtă energie produce o instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană?

6

Ideea de a putea produce energie electrică într-un mod care să-ți garanteze faptul că nu trebuie să depinzi de rețeaua națională de electricititate este una pe care tot mai mulți utilizatori o îmbrățișează. Acest lucru este posibil mulțumită tehnologiei implementate cu succes pe această instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană.

Partea interesantă pe care această instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană o are de partea sa este reprezentată de faptul că utilizatorii pot avea energie electrică indiferent de vreme. Panourile solare, respectiv turbina eoliană, pot produce suficientă energie electrică pentru a susține activitățile obișnuite de zi cu zi. Puterea nominală a turbinei eoliene este de 3000W.

Suficientă energie pentru o gospodărie mare cu o instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană

Instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană preț

Instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană

O astfel de instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană se va dovedi ideală pentru locații precum propria locuință sau chiar o fermă, pensiune, complex sportiv etc. De asemenea, această instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană reprezintă o alternativă ecologică de producere a curentului electric. În plus, în locațiile în care accesul este greu de realizat și nu există nicio altă variantă de electrificare, instalația cu panouri solare fotovoltaicie și turbină eoliană va putea susține cererea de electricitate fară nicio problemă.

Indiferent de vreme, curentul electric va putea fi produs, datorită faptului că instalația înglobează atât panouri solare, cât și o turbină eoliană puternică. Așadar, în timpul sezonului cald, energia solară este preluată de către panourile solare de 1.5 kW putere instalată și transformată în energie electrică. Pe de altă parte, în momentul în care condițiile meteorologie permit elicei cu 2 pale ale turbinei eoliene să se învârtă, aceasta va putea produce la rândul ei curent electric.

Energia suplimentară produsă de o instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană poate fi înmagazinată în baterii

O altă caracteristică importantă pentru această instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană este aceea că este prevăzută cu un banc de acumulatori care permit înmagazinarea energiei pentru a putea fi folosită la nevoie. Capacitatea de stocare pentru această instalaţie hibridă cu panouri solare fotovoltaice şi turbină eoliană este de 30kW și poate suporta până la 1200 de cicluri de încărcare-descărcare parțială.

Descrierea sistemului hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată

Sistemul hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată este potrivit pentru proprietarii de clădiri sau ferme situate în zone fără racord la rețeaua națională de electricitate, întrucât oferă independența energetică, energia electrică fiind furnizată cu ajutorul surselor regenerabile. Sistemul hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată este alcătuit din șase panouri fotovoltaice și o turbină eoliană cu stâlp de 12 m, dar și dintr-un invertor, acumulatori solari și regulator de încărcare. Capacitatea de stocare a bancului de acumulatori pe care îl include sistemul hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată este de 30kW, aceștia putând suportă până la 1200 de cicluri de încărcare-descărcare parțială.

Pentru mai multe detalii despre acest sistem hibrid monofazat la cheie kit cu turbină eoliană 3kW și panouri solare de 1.5kW putere instalată, dar și despre altă tehnologie solară fotovoltaică, accesați esolar.ro

Share.

6 comentarii

  1. Pingback: Sisteme fotovoltaice producţie 9kWh agricultură | eSolar.ro

  2. Pingback: Kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii - componente | eSolar.ro

  3. Hi I am interested in your systems. A question I have; the excess energy produced can you sell to the the power grid?(electricity company)?if yes what is the money they give you back?

Lasa un raspuns