Kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii: ce componente are și în ce condiții funcționează?

0

Este important să înțelegem cum anume funcționează un kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii și care este rolul elementelor componente care-l alcătuiesc. Principalul element în jurul căruia se mobilizează întreg procesul de funcționare este reprezentat de energia solară, energie de altfel inepuizabilă, naturală și gratuită.

Un kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii este alcătuit din opt panouri fotovoltaice de tip IPPP250W, gama premium, un invertor, două regulatoare de încărcare, șase acumulatori solari, precum și un sistem de monitorizare a acestora.

Un kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii conține elemente de înaltă calitate, cu durabilitate mare

Kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii preț

Kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii

Ceea ce îi oferă unui kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii o durabilitate crescută în timp este reprezentat de faptul că toate elementele componente sunt construite din materiale de calitate înaltă. O durabilitate mare în timp puncteză în plus la faptul că o astfel de investiție este una cu efecte atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Invertorul, unul dintre elementele componente ale acestui kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii, poate prelua un consum de vârf de 3kW, iar pentru câteva secunde își poate dubla puterea. Capacitatea de stocare a bancului de acumulatori cu care acest kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii este dotat este de 15 kW.

Dacă îl montezi corespunzător, unde soarele bate cu putere zi de zi, un kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii produce 6.6kWh media zilnică anuală

Bineînțeles că un kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii nu poate fi folosit la capacitate maximă dacă nu este montat în mod corespunzător. Însă, o dată montat așa cum trebuie, acest kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii are o capacitate de producție de 6.6kWh. Valoarea de 6.6kWh reprezintă media zilnică anuală ce poate fi atinsă în cazul în care panourile fotovoltaice au o orientare sudică, precum și o înclinație de 35-45 de grade. Pentru a avea un randament mai mare, se pot achiziționa separat trackere solare.

Toate acestea, plus energia stocată în bancul de acumulatori care poate fi utilizată în momente delicate, fac dintr-un un kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii un sistem ce nu trebuie să lipsească niciunui agricultor.

Descrierea kitului fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată

Kitul fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată este un sistem alcătuit din opt panouri fotovoltaice IPPP250W, gamă premium, un invertor, două regulatoare de încărcare, șase acumulatori solari și un sistem de monitorizare a acestora. Kitul fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată are capacitatea de a produce 6.6kWh media zilnică anuală, dacă panourile fotovoltaice sunt instalate cu o orientare sudică și o înclinație de 35-45 de grade. Kitul fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată generează astfel suficientă energie pentru consum, fiind ideal pentru sistemele de irigații utilizate în agricultura vară, în condiții de secetă.

Pentru mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată, dar și despre alte kituri solare fotovoltaice și eoliene pentru irigații în agricultură, accesați esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns