Rezistența mare la șocuri, avantajul principal al unui invertor undă pură monofazic 12V-230V

0

Chiar dacă la început, când cumpărăm un sistem solar fotovoltaic, spunem că vom avea grijă de fiecare componentă a lui, lucrurile se mai schimbă pe parcurs și ne dăm seama că ne dorim din start panouri, invertoare sau acumulatori durabili, care să nu aibă nevoie de niciun cost de întreținere.

Un invertor undă pură monofazic 12V-230V poate sta în locuri unde este predispus la șocuri, fără a se defecta

Invertor undă pură monofazic 12V-230V preț

Invertor undă pură monofazic 12V-230V

Fără să vrem, putem ajunge în situația în care invertorul nostru să fie lovit. Acest lucru se întâmplă mai ales atunci când vrem să îl mutăm dintr-un loc în altul. Dar cu un invertor undă pură monofazic 12V-230V nu trebuie să ne facem griji în privința acestui aspect, asta pentru că este alcătuit din materiale durabile ce rezistă la intemperii.

Un invertor undă pură monofazic 12V-230V, o investiție pe termen lung

Este mai bine să investim ceva mai mult la început pe un invertor undă pură monofazic 12V-230V de calitate, decât mai puțin pe un invertor slab, care să se defecteze rapid. O astfel de investiție ne scutește de multe costuri de întreținere și bătăi de cap.

În plus, pentru că are o tehnologie modernă, acest invertor undă pură monofazic 12V-230V ne oferă garanția că aparatele noastre electrice sau electrocasnice nu vor suferi întreruperi sau, mai grav, scurtcircuite ce pot duce la defectări.

Unde avem nevoie de un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur?

Cel mai adesea, acest invertor undă pură monofazic 12V-230V este achiziționat de clienți pentru montarea împreună cu sistemul solar fotovoltaic din propria gospodărie. Cu toate acestea, nu trebuie să neglijăm faptul că mai sunt multe alte situații în care avem nevoie de un invertor undă pură monofazic 12V-230V, așa cum ar fi: într-o sală de sport, într-un complex comercial, în ferme, în sistemele de irigații etc.

Oricare ar fi destinația, acest invertor undă pură monofazic 12V-230V va oferi randament maxim și se va asigura că aplicațiile electrice primesc un curent electric alternativ sigur și ecologic.

Descrierea invertorului undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare

Invertorul undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare este special conceput pentru transformarea curentului continuu produs de panourile solare, în curent alternativ, necesar reţelei electrice. Silenţios, cu dimensiuni şi greutate reduse, invertorul undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare converteşte cu uşurinţă tensiunea nominală a bateriei de 12 V în 230 V/ 50 Hz curent alternativ, fiind ideal pentru funcţionarea corespunzătoare a tuturor aparatelor electrice sau electrocasnice din locuinţa. Întrucât undă de ieşire este pur sinusoidală, invertorul MasterVolt păstrează echipamentele electrice şi electronice în stare bună de funcţionare, fără întreruperi şi le asigura acestora o durata lungă de viaţă.

Mai multe detalii despre acest invertor undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare, dar și alte informații despre tehnologie solară fotovoltaică găsiți pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns