Kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură: plătești acum, economisești mai târziu!

1

Investiția într-un kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură este fără îndoială o idee excelentă. Fie că privești investiția din perspectiva economică sau din cea a performanțelor, rezultatul va fi satisfăcător. Un kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură te va ajuta sa economisești și să beneficiezi de performanțe de top.

Este bine de știut că o investiție într-un kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură reprezintă o investiție pe termen lung, dar care are beneficii încă din primele minute de funcționare.

Acest kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură are capacitatea de a produce 6.6kWg media zilnică anuală

Kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură

Kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură

Din punct de vedere al performanțelor pe care le poate oferi acest kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură, lucrurile stau foarte bine. Fiind compus din opt panouri fotovoltaice de tip IPPP250W, kitul are capacitatea de a produce 6.6Wh. Această valoare reprezintă media zilnică anuală și poate fi atinsă dacă panourile fotovoltaice sunt instalate cu o orientare sudică și cu o înclinație de 35-45 de grade.

În altă ordine de idei, toate aceste detalii se traduc prin faptul că acest kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură este suficient de performant încât să-ți asigure necesarul de energie electrică pentru sistemele de irigații folosite în agricultură.

Un kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură valorifică energia gratuită a soarelui

Până la urmă, care este elementul cheie care face totul posibil? Ei bine, acesta este reprezentat de Soare. Energia acestuia, adică energia solară, este captată de panourile fotovoltaice și transformată apoi în electricitate. Totul este pus cap la cap în mod simplu și total gratuit.

De ce gratuit? Pentru că energia solară este o energie naturală, inepuizabilă și care evident nu te costă nimic. Mai mult decât atât, energia electrică rezultată este și ea la rândul său o energie verde, adică procesul de producere al ei nu afectează mediul înconjurător sub nicio formă.

În unele zone, din cauza costurilor, este de preferat instalarea unui kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură decât racordarea la rețeaua națională

Un kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură este o idee bună și din punct de vedere logistic. De exemplu, în locurile în care racordarea la rețeaua națională de electricitate este imposibilă sau implică o serie de costuri ridicate, un kit solar fotovoltaic de 2kW pentru irigaţii în agricultură este clar alegerea pe care trebuie să o faci.

Descrierea kitului fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată

Kitul fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată este un sistem alcătuit din opt panouri fotovoltaice IPPP250W, gamă premium, un invertor, două regulatoare de încărcare, șase acumulatori solari și un sistem de monitorizare a acestora. Kitul fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată are capacitatea de a produce 6.6kWh media zilnică anuală, dacă panourile fotovoltaice sunt instalate cu o orientare sudică și o înclinație de 35-45 de grade. Kitul fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată generează astfel suficientă energie pentru consum, fiind ideal pentru sistemele de irigații utilizate în agricultura vară, în condiții de secetă.

Pentru mai multe detalii despre acest kit fotovoltaic solar pentru irigații agricole de 2kW putere instalată, dar și despre alte kituri solare fotovoltaice și eoliene pentru irigații în agricultură, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Rezistența mare la șocuri, avantajul principal al unui invertor undă pură monofazic 12V-230V | eSolar.ro

Lasa un raspuns