eSolar.ro te ajuta sa devii prosumator cu panouri fotovoltaice cu subventie finanatata de stat in 2019

7

eSolar.ro te ajuta sa devii prosumator cu panouri fotovoltaice cu subventie finanatata de stat in 2019

Românii care vor să îşi instaleze acasă panouri fotovoltaice cu bani de la stat pot acum să obţină un pachet „la cheie” din partea unei companii care se va ocupa de întregul proces.

Românii pot lua în acest an până la 20.000 de lei de la stat pentru a-şi instala acasă panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică. eSolar.ro, parte a grupului Amur Solar Energy Srl, unul dintre cei mai vechi si seriosi jucatori din domeniu din România, a lansat o invitatie de inscriere pe listele de intentie pentru instalarea de panouri fotovoltaice. Mai precis, compania va pregăti si consilia realizarea întregului proiect: de la obţinerea finanţării din fonduri nerambursabile, până la achiziţia şi instalarea panourilor fotovoltaice.

Compania susţine că va pregăti întregul proiect şi va ajuta clienţii să obţină finanţarea acestuia, din fonduri nerambursabile. De asemenea, compania mai oferă o garanţie de 25 de ani pentru o putere a panoului de 80%, 5 ani pentru panouri, 5 ani pentru un invertor cu rază extinsă şi o garantie de doi ani pentru lucrările de montaj.

Mai precis, oferta include intreaga tehnologie pentru a devenii prosumator:
Panourile fotovoltaice
Invertorul
Materialele de conexiuni
Structura de montaj a sistemului
Modulul de comunicaţie
Tabloul electric curent continuu/curent alternativ
Suport in Pregătirea Documentaţiei proiectului
Suport in Completarea cererii de finanţare
Suport în obţinerea avizelor şi certificatelor
Servicii conexe Consiliere
Instruirea şi recomandarea modului adecvat de funcţionare a sistemului
Transportul şi montajul pe acoperişul casei
Suport pentru conexiunea sistemului la reţeaua naţională şi punerea în funcţiune

eSolar.ro explică şi cum va decurge întregul proces, de la momentul solicitării pachetului până la instalarea sistemului şi conectarea la reţeaua de distribuţie. De asemenea, compania reaminteşte care sunt condiţiile pentru a beneficia de program, cheltuielile elibigibile şi ce documente sunt necesare solicitantului în vederea înscrierii. Mai mult, eSolar.ro pune la dispoziţie şi un soft professional de simulare care estimează ce consum are o gospodărie într-un an şi cât va economisi cu ajutorul sistemului de panouri fotovoltaice.

Toata aceasta munca o face eSolar.ro gratuit numai pentru clientii sai. eSolar.ro activeaza in domeniul energiei solare si fotovoltaice de 10 ani, dovada si marturiile date de o parte dintre clientii nostri pe pagina noastra video de aici: https://www.esolar.ro/video.html

Va asteptam cu inscrierea pe lista de intentie cu datele dvs: nume, adresa, nr telefon, tip record existent (mono/trifazic) la adresa de email info@esolar.ro

Share.

7 comentarii

  1. Sorin Onet on

    Doresc un nr de telefon pt a putea lua legatura cu dvs. in cazul in care sunteti instalatori autorizati de catre mediu , unde , ce si cand se depun documentele pentru programul 20000 panouri fotovoltaice. Sunt persoana fizica , cu casa in Turda. cu acoperis amplasat spre sud , doresc incuderea in program

  2. DEOANCA TRAIAN on

    Buna ziua, ma intereseaza programul privind intalarea de sisteme cu panourilor fotovoltaice pentru producerea de energie electrica in vederea acoperirii necesarului de consum si livrarii surplusului in reteaua nationala prin finantarea de la stat in limita sumei de 20.000 lei. Locuiesc in Costinesti, Jud. Constanta, sunt conectat la reteaua electrica de 380V.Multumesc.

  3. Bună ziua,
    Doresc sa mă înscriu pe lista de intenție in
    vederea accesării programului de finanțare pentru panouri fotovoltaice.
    Imobilul este o casă P+1 in orașul Galați. Avem racord trifazic.
    Sunteti agreati ca „instalator autorizat” in cadrul programului? contact silviabujenita@yahoo.com. 0744594058

    multumesc.

Lasa un raspuns