Fără grija secetei cu sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole

1

Un agricultor modern nu se va mai teme de secete, pentru că acum, cu ajutorul unor sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole, puterea soarelui poate fi privită ca un avantaj semnificativ.

Aceste sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole care au în componență nu mai puțin de șase panouri solare fotovoltaice captează energia solară și o transformă în electricitate. Mai departe, energia electrică va fi utilizată pentru alimentarea sistemelor de irigații care vor asigura udarea culturilor chiar și în momentele în care ploaia refuză să se arate. Cu alte cuvinte, avantaj semnificativ pentru agricultură.

Aceste sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole oferă energie chiar și pe lumină difuză și vreme înnorată

Sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole preț

Sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole

Se poate spune despre aceste sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole că sunt de neoprit atunci când vine vorba de performanța de a produce energie electrică în mod eficient. Sistemele au capacitatea de a produce electricitate chiar și atunci când soarele nu se arată pe cer. Cum?

Simplu, aceste sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole sunt prevăzute, pe lângă alte componente de calitate, și cu 3 regulatori de încărcare performanți care nu fac altceva decât să crească producția de energie atunci când lumina de afară este difuză sau când vremea este înnorată.

Agricultorii obțin un profit mai mare dacă folosesc sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole

Când vine vorba de economii, totă lumea încearcă să facă orice este posibil pentru a mai scuti câțiva lei. Aceste sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole nu implică niciun cost în ceea ce privește producerea de energie electrică, deoarece utilizează energia solară pentru a face acest lucru. Iar după cum știm, energia solară este o energie naturală, verde, inepuizabilă și gratuită.

Mai mult decât atât, aceste sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole pot garanta utilizatorului independența energetică sau pot reprezenta o alternativă excelentă în cazul în care racordarea la rețeaua națională de electricitate este prea costisitoare sau greu de obținut din pricina locației sau a altor factori ce nu pot fi controlați.

Energia suplimentară produsă de sisteme solare fotovoltaice 9 kW pentru exploataţii agricole se poate înamagazina în acumulatori

Bancul de acumulatori vine perfect în completarea unor sisteme performante. Acestea pot înmagazina 40 de kW de energie, energie care poate fi utilizată în zilele mai puțin productive sau pe timp de noapte, pentru a asigura o continuitate în utilizare.

Descrierea kiturilor solare fotovoltaice pentru irigații în agricultura cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată

Kiturile solare fotovoltaice pentru irigații în agricultură cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată sunt alcătuite din invertor, 36 de panouri fotovoltaice, 16 baterii solare cu acid și 3 regulatori de încărcare performanți, care au capacitatea de a crește producția de energie pe lumina difuză sau pe vreme înnorata, cu până la 30% comparativ cu un regulator solar PWN. Potrivite pentru zonele izolate, unde accesul la rețeaua națională de electricitate nu este posibil sau implică uriașe costuri, kiturile solare fotovoltaice pentru irigații în agricultura cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată sunt instalațiile de care au nevoie agricultorii pentru a-și întreține terenurile și a feri culturile de secetă. Kiturile solare fotovoltaice pentru irigații în agricultura cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată dispun și de un sistem de monitorizate a bateriilor care ajută la urmărirea în permanență a stării acumulatorilor, ferindu-i pe aceștia de supraîncărcare.

Pentru mai multe detalii despre aceste kituri solare fotovoltaice pentru irigații în agricultură cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată, dar și despre altă tehnologie solară, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit solar fotovoltaic 2kW pentru agricultură | eSolar.ro

Lasa un raspuns