Oferă siguranță sistemului fotovoltaic cu încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A

1

Un sistem solar fotovoltaic off-grid fără încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A este ca scrisoarea fără timbru. Încărcarea acumulatorilor unui sistem off-grid cu panouri sau cu eoliene este imposibil de realizat fără un regulator de încărcare. Acesta nu doar că realizează încărcarea bateriilor, dar menține o tensiune optimă pentru a preveni supraîncărcarea sau scurgerea acumulatorilor.

Încarcă acumulatorii de la panouri oriunde și oricând cu încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A

Încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A preț

Încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A

Portabilitatea este o caracteristică foarte importantă a unor încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A. Cel mai adesea este nevoie de un încărcător portabil pe rulote, motociclete sau bărci, unde energia electrică nu poate fi obținută de la rețeaua națională. Aceste încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A sunt ideale pentru transport și pot fi puse în funcțiune oriunde și oricând.

Regulatorii controlează încărcarea bateriilor și pierderea de putere. Astfel că prin folosirea unor încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A se permite utilizarea unui voltaj mai mare în cablu, ce reduce pierderile de energie, voltajul în exces fiind transformat în amperi.

Cu funcția de memorie a unui încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A se previne supraîncărcarea

Un încărcător de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A este ușor de instalat și de folosit. Acesta are o tehnologie de înaltă calitate de funcționare, fiind dotat cu o funcție de memorie ce controlează permanent ciclul de încărcare. Dacă tensiunea ar crește prea mult, ar apărea supraîncărcarea bateriilor, care duce la explozii și la scurgeri.

De asemenea, o gamă de încărcătoare de curent pentru baterii 230V-12V-15A poate preveni fluxul inversat. Asta înseamnă că regulatorul detectează momentele în care nu circulă energie de la panourile solare și deconectează panourile solare de baterii. Acest lucru se poate întâmpla noaptea sau pe timp de vreme înnorată, când panourile nu generează curent, iar bateriile pot suferi daune.

Descrierea încărcătorului de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A

Încărcătorul de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A oferă o încărcare sigură şi completă, fiind ideal atât pentru acumualtorii de tip AGM, cât şi a celor încărcaţi cu electrolit sub formă de gel. Datorită unei funcţii de memorie pe care o are, încărcătorul de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A previne supraîncărcarea, este uşor de instalat şi se fixează cu ajutorul unor şuruburi incluse. Întrucât este portabil, încărcătorul de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A garantează încărcarea rapidă şi completă a acumulatorilor, indiferent de locul în care va aflaţi.În plus, încărcătorul de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A oferă o conexiune fermă, previne coroziunea sau supraîncălzirea suprafeţelor de contact.

Mai multe detalii despre acest încărcător de priză AC-DC pentru baterii MasterVolt 230V-12V-15A, dar și despte alte tehnologii solare fotovoltaice găsiți pe esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Instalaţii eoliene pentru casă idella flyboy 3kW | eSolar.ro

Lasa un raspuns