De la continuu la alternativ cu invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur

0

Orice sistem solar fotovoltaic are nevoie de un invertor. Pe lângă panourile solare şi bateriile în care se acumulează surplusul de energie, invertoarele sunt componente ale unui kit solar fără de care energia nu ar putea fi introdusă în reţea. Cu alte cuvinte, chiar dacă panourile noastre produc energie electrică, nu am putea-o folosi fără un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur.

Aplicaţiile dintr-o locuinţă folosesc curentul alternativ produs cu ajutorul unui invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur

Invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur preț

Invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur

Panourile solare din cadrul unui kit off-grid sau on-grid produc curent electric prin valorificarea energiei solare gratuite şi inepuizabile. Însă acest curent este unul continuu, care nu poate fi folosit pentru funcţionarea aparatelor electrice. Reţeaua electrică a unei locuinţe are nevoie de curent alternativ, produs cu ajutorul unui invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur.

Un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur transformă curentul continuu în curent alternativ şi în acest fel se asigură folosirea energiei produse de panouri. Când vorbim despre un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur, avem în vedere o componentă cu dimensiuni şi greutate reduse, ce poate fi mutată cu uşurinţă dintr-un loc în altul. Acest invertor poate converti cu uşurinţă tensiunea nominală a bateriei de 12V în 230V/50Hz curent alternativ.

Cu un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur gospodăria devine independentă energetic, fără a afecta funcţionalitatea aparatelor casnice

O gospodărie dotată cu un sistem solar fotovoltaic devine independentă energetic. Economiile familiei vor creşte, iar natura va fi protejată.

Cu un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur energia produsă de panouri poate intra fără riscuri în reţeaua casei. Datorită faptului că folosim un invertor sisteme fotovoltaice 12V-230V cu undă sinus pur, echipamentele electrice sau electronice nu vor avea parte de întreruperi sau de defectări, aceastea funcţionând vreme îndelungată pe bază de energie verde. Cu un invertor MasterVolt cu undă sinus pur eficienţa este de 90%, iar sistemul fotovoltaic beneficiază de un plus de valoare.

Descrierea invertorului undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare

Invertorul undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare este special conceput pentru transformarea curentului continuu produs de panourile solare, în curent alternativ, necesar reţelei electrice. Silenţios, cu dimensiuni şi greutate reduse, invertorul undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare converteşte cu uşurinţă tensiunea nominală a bateriei de 12 V în 230 V/ 50 Hz curent alternativ, fiind ideal pentru funcţionarea corespunzătoare a tuturor aparatelor electrice sau electrocasnice din locuinţa. Întrucât undă de ieşire este pur sinusoidală, invertorul MasterVolt păstrează echipamentele electrice şi electronice în stare bună de funcţionare, fără întreruperi şi le asigura acestora o durata lungă de viaţă.

Mai multe detalii despre acest invertor undă pură monofazic 12V-230V MasterVolt pentru sisteme solare, dar şi despre alte tehnologii solare fotovoltaice găsiţi pe esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns