Sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură: 31kWh media zilnică anuală și economii substanțiale

1

Producerea de energie electrică nu mai reprezintă de mult o tehnologie inaccesibilă publicului larg, iar acest lucru este unul îmbucurător din mai multe perspective. Aceste sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură garantează utilizatorului suficientă energie electrică pentru diverse activități agricole și în același timp faciliteză economisirea banilor care s-ar fi dus pe facturi consistente.

Componentele din alcătuirea unor sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură sunt de foarte bună calitate și, cel mai important, asigură o durabilitate crescută în timp. În plus, aspectele pozitive merg și în direcția mediului înconjurător, care nu are de suferit sub nicio formă, energia produsă fiind o energie verde.

Culturile irigate cu ajutorul unor sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură sunt ferite de secete

Sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură preț

Sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură

Toți agricultorii se tem de ce este mai rău pentru culturile lor și tocmai de aceea încearcă să asigure condițiile optime prin care totul să se desfășoare cât mai bine. Una dintre cele mai mari probleme este constituită de către perioadele de secetă însă, cu ajutorul unor sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură, totul poate fi șters cu buretele.

Aceste sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură folosesc energia solară, care în timpul secetei este din belșug, pentru a produce energie electrică. Mai departe, energia electrică produsă poate fi utilizată pentru a alimenta sistemele de irigații care vor uda culturile zi de zi. Totul este realizat natural, fără niciun cost.

Ajung 31kWh media zilnică anuală produsă de sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură?

În ceea ce privește performanțele unor sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură, se poate spune că termenul „remarcabil” le caracterizează. Media zilnică anuală produsă este de 31 kWh, în condițiile în care panourile fotovoltaice sunt orientate spre sud cu o înclinație de 35-45 de grade.

Valoare de 9 kWh reprezintă puterea instalată pe care aceste sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură o au. Pe lângă astea, sistemele sunt dotate și cu un banc de acumulatori ce poate stoca până la 40 de kW de energie

Energie verde cu sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură chiar și pe vreme înnorată

Vremea înnorată nu reprezintă o problemă pentru sisteme fotovoltaice cu producţie de 9kWh pentru agricultură și asta pentru că sistemele sunt dotate cu 3 regulatori de încărcare performanți care au rolul de a crește producția de energie pe lumină difuză sau pe vreme înnorată.

Descrierea kiturilor solare fotovoltaice pentru irigații în agricultura cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată

Kiturile solare fotovoltaice pentru irigații în agricultură cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată sunt alcătuite din invertor, 36 de panouri fotovoltaice, 16 baterii solare cu acid și 3 regulatori de încărcare performanți, care au capacitatea de a crește producția de energie pe lumina difuză sau pe vreme înnorata, cu până la 30% comparativ cu un regulator solar PWN. Potrivite pentru zonele izolate, unde accesul la rețeaua națională de electricitate nu este posibil sau implică uriașe costuri, kiturile solare fotovoltaice pentru irigații în agricultura cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată sunt instalațiile de care au nevoie agricultorii pentru a-și întreține terenurile și a feri culturile de secetă. Kiturile solare fotovoltaice pentru irigații în agricultura cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată dispun și de un sistem de monitorizate a bateriilor care ajută la urmărirea în permanență a stării acumulatorilor, ferindu-i pe aceștia de supraîncărcare.

Pentru mai multe detalii despre aceste kituri solare fotovoltaice pentru irigații în agricultură cu producție de energie de 31kWh și 9kW putere instalată, dar și despre altă tehnologie solară, accesați esolar.ro

Share.

Un comentariu

  1. Pingback: Kit fotovoltaic 2kW pentru irigaţii - componente | eSolar.ro

Lasa un raspuns