Turbine eoliene pentru casă B1500W: silențioase și eficiente

0

Există teama că aceste turbine eoliene pentru casă B1500W sunt gălăgioase, iar dacă sunt montate într-un mediu rezidențial vor fi deranjante. Ei bine, acest lucru este fals. Aceste turbine eoliene pentru casă B1500W sunt extrem de silențioase, și tocmai de aceea sunt ideale pentru a alimenta cu energie electrică propria locuință sau chiar fermă.

Din punct de vedere al eficienței, aceste turbine eoliene pentru casă B1500W pot asigura necesarul de energie electrică de care orice utilizator are nevoie în fiecare zi. Sunt ideale pentru cei care își doresc o sursă ecologică de energie și își propun în același timp să și economisească ceva bani.

Aceste turbine eoliene pentru casă B1500W nu deranjează rezidenții prin procesul de producere a electricității

Turbine eoliene pentru casă B1500W preț

Turbine eoliene pentru casă B1500W

Din ce în ce mai mulți utilizatori apelează la soluții de producere a electricității, precum sunt aceste turbine eoliene pentru casă B1500W. Eficiența ridicată, puterea nominală de 1500W și faptul că prietenoase cu mediul înconjurător le fac ideale pentru mediul rezidențial. La acestea se mai adaugă și faptul că sunt silențioase, deci nu vor deranja pe nimeni în procesul de producere a electricității.

Practic, întreg procesul poate fi exprimat foarte simplu. Vântul bate, cele două lame se învârt în direcția opusă acelor de ceas care împreună cu celelalte elemente componente ale acestor turbine eoliene pentru casă B1500W, produc energia electrică. Simplu, eficient și ecologic.

Ce componente are un kit cu turbină eoliană idella flyboy B1500W?

Și pentru că tot am menționat de elementele componente ale acestor turbine eoliene pentru casă B1500W, trebuie spus că acestea sunt de calitate superioară fapt ce garantează durabilitatea în timp. Pe lângă cele două lame, mai avem de a face cu un alternator cu magnet permanent cu trei faze și magneți realizați din neodim.

În ceea ce privește sistemul de control pentru aceste turbine eoliene pentru casă B1500W, există un regulator electronic și pasiv înclinând. Greutatea turbinei este de 41 de kg, iar cea a regulatorului este de 8 kg.

Se pot folosi turbine eoliene pentru casă B1500W atât pentru case, cât și pentru ferme

Aceste turbine eoliene pentru casă B1500W sunt eficiente în zonele dens populate, așa cum sunt casele sau fermele. Pot asigura necesarul de energie electrică pentru activiățile de zi cu zi, astfel încât utilizatorul are posibilitatea de a deveni independent din punct de vedere energetic în scurt timp.

Descrierea turbinei eoliene pentru casă de 1.5 kw Idella „FlyBoy” B 1500W

Energia eoliană este o formă de energie regenerabila, care se bucură pe zi ce trece de tot mai multă popularitate în rândul oamenilor care doresc economii financiare, dar și o sursă ecologică de producere a energiei electrice. Turbină eoliană pentru casă de 1.5 kw Idella FlyBoy B 1500W este un echipament care produce astfel de energie regenerabila, dispunând de două lame și cu o direcție de rotare în sensul contrar acelor de ceasornic. Idella „FlyBoy” B 1500W prezintă o garanție de 3 ani și dispune de un alternator cu magnet permanent cu trei faze și de magneți realizați din neodim. Turbină eoliană pentru casă de 1.5 kw Idella FlyBoy B 1500W este ideală pentru zone rezidențiale, vile sau ferme deoarece este foarte silențioasă, adecvată pentru zone dens populate.

Pentru mai multe detalii despre acestă turbină eoliană pentru casă de 1.5 kw Idella FlyBoy B 1500W, dar și despre alte turbine eoliene, accesați esolar.ro

Share.

Lasa un raspuns