Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Turbina eoliana pentru casa de 1.5 kW Idella FlyBoy B 1500W

Idella FlyBoy B 1500W
(23,776.20 Ron pret cu TVA)
19,980.00 Ron
În stoc
+

Descrierea turbinei eoliene pentru casa de 1.5 kW Idella "FlyBoy" B 1500W

Energia eoliana este o forma de energie regenerabila, care se bucura pe zi ce trece de tot mai multa popularitate in randul oamenilor care doresc economii financiare, dar si o sursa ecologica de producere a energiei electrice. Turbina eoliana pentru casa de 1.5 kW Idella FlyBoy B 1500W este un echipament care produce astfel de energie regenerabila, dispunand de doua lame si cu o directie de rotare in sensul contrar acelor de ceasornic. Idella "FlyBoy" B 1500W prezinta o garantie de 3 ani si dispune de un alternator cu magnet permanent cu trei faze si de magneti realizati din neodim. Turbina eoliana pentru casa de 1.5 kW Idella FlyBoy B 1500W este ideala pentru zone rezidentiale, vile sau ferme deoarece este foarte silentioasa, adecvata pentru zone dens populate.

COD: Idella FlyBoy B 1500W

 

Caracteristici tehnice si electrice ale turbinei eoliene pentru casa de 1.5 kW Idella FlyBoy B 1500W

•    Numar lame: 2;
•    Diametru: 2,86 mts;
•    Material: fibra de sticla si fibra de carbon;
•    Directia de rotare: in sens contrar acelor de ceasornic;
•    Sisteme de control: regulator electronic si pasiv inclinand;
•    Alternator: magnet permanent cu trei faze;
•    Magneti realizati din neodim;
•    Putere nominala: 1500 W;
•    Voltaj: 24, 48, 120 V;
•    Greutate turbine: 41 kg;
•    Greutate regulator: 8 kg
•    Dimensiuni totale pachet+produs: 0,23 m3;
•    Greutate totala pachet+produs: 61,8 kg;
•    Garantie: 3 ani;
•    Regulator:
      - 24 V - 80 Amp;
      - 48 V - 40 Amp;
      - 120 V - conexiune grid;
•    Performanta/viteza vantului:
      - pornire: 3,5 m/s;
      - putere nominala: 12 m/s;
      - sistem automat de franare: 14 m/s;
      - supravietuire: 60 m/s;

 

Turbina eoliana pentru casa de 1,5kW: o forma de energie regenerabila de productie a electricitatii

Din ce in ce mai multi oameni apeleaza la solutii ecologice de producere a energiei electrice. In acest fel sunt punctate o serie de aspecte importante ce tin, atat de confortul personal, cat si de protejarea mediului inconjurator. Mai mult decat atat, energia eoliana reprezinta o forma de energie regenerabila, care cu o turbina eoliana pentru casa de 1,5kW poate fi transformata in electricitate.

Totul este posibil, iar o data montata aceasta turbina eoliana pentru casa de 1,5kW, veti putea beneficia de energie electrica produsa in mod independent si ecologic. In plus, o serie de asepecte ce fac diferenta in favoarea utilizatorilor sunt prezentate mai jos.

O turbina eoliana pentru casa de 1,5kW, perfecta pentru cei ce doresc economii financiare

Din punct de vedere financiar, toata lumea isi doreste sa faca economii. Iar daca de cele mai multe ori, pretul facturii la electricitate este unul destul de ridicat in cazul in care utilizatorul este racordat la reteaua publica de electricitate, cu o turbina eoliana pentru casa de 1,5kW lucrurile se pot schimba radical.

Aceasta solutie de producere a electricitatii foloseste energia eoliana pentru a produce energie electrica. Energia eoliana este ca si energia solara, face parte din categoria tipurilor de resurse regenerabile, inepuizabile, naturale si gratuite. Cu alte cuvinte, aceasta turbina eoliana pentru casa de 1,5kW este perfecta pentru cei care doresc sa economiseasca ceva bani si vor ca in acelasi timp sa beneficieze performante de top.

Cu o turbina eoliana pentru casa de 1,5kW energia electrica se produce intr-un mod ecologic

Faptul ca o turbina eoliana pentru casa de 1,5kW transforma energia eoliana in energie electrica, aduce un aport important la protejarea mediului inconjurator. Nu vor exista emisii de noxe sau substante care sa dauneze naturii.

Aceasta turbina eoliana pentru casa de 1,5kW dispune de doua lame care se rotesc in sens contrar acelor de ceasornic. De asemenea, turbina mai dispune si de un alternator cu magnet permanent cu trei faze si de magneti realizati din neodim, iar puterea nominala este de 1500W.

Fara dificultati la instalare cu o turbina eoliana pentru casa de 1,5kW

Procesul de instalare pentru o turbina eoliana pentru casa de 1,5kW se poate realiza usor, insa pentru mai multa siguranta se recomanda apelarea la specialisti. In acest fel, veti fi siguri ca totul este montat si setat corespounzator pentru o utilizare fara probleme.

 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!