Filtre Filtre

Instalatii eoliene pentru casa


48,600.00 Ron

Centrala eoliana rezidentiala de 6kW Idella FlyBoy B 6000W este realizata din fibra de sticla si fibra de carbon si asigura o putere nominala de 6000W. Centrala eoliana Idella FlyBoy B 6000W dispune de 3 lame cu o directie de rotare in sens contrar acelor de ceasornic si, optional, poate dispune si de un stalp special pentru sustinere, dar care se poate achizitiona separat.


5,845.50 Ron

Turbina eoliana eficienta si de dimensiuni mici pentru casa. Rezidential, se pot instala in tandem generatoare eoliene cu panouri fotovoltaice pe trackere pentru o productie maximala de energie electrica necesara consumului.


59,679.00 Ron

Generator de curent pe baza de turbina eoliana, cu invertor inclus. Instalatie eoliana perfecta pentru o casa multifamiliala sau pentru un consum de curent de 5-15KWh/zi.


41,994.00 Ron

Generator eolian cu turbina, cu invertor inclus, adecvat pentru o zona dens populata. Instalatie eoliana propice pentru case izolate de reteaua de electricitate.

În stoc

32,935.50 Ron

Instalatie eoliana de calitate, practica si eficienta pentru zonele joase cu vant puternic. Turbina eoliana de mici dimensiuni utila casei.


3,375.00 Ron

Aceasta instalatie eoliana a fost proiectata pentru aplicatii pe sol. Turbina eoliana poate gazdui pe stalp si panouri solare fotovoltaice.


9,247.50 Ron

Instalatiile noastre eoliene ofera o modalitate sigura de incarcare a bateriilor in locatii indepartate si dificil de accesat.


26,662.50 Ron

Microcentrale eoliene cu echipamente de inalta calitate si eficient. Produc energie electrica atat ziua cat si noaptea in conditii de vant constant.


4,941.00 Ron

Sistem eolian practic, usor si de dimensiuni mici, ideal pentru uz casnic. Turbina eoliana mobila datorita usurintei de instalare in orice locatie.


3,375.00 Ron

Ori de cate ori exista un teren fara energie electrica, va puteti baza pe turbina eoliana care va va furniza energie electrica eficient si silentios.


97,011.00 Ron

Turbina eoliana cu putere mare, cu invertor inclus. Turbinele eoliene impreuna cu trackere cu panouri fotovoltaice sunt independenta energetica la care viseaza orice casa.

Instalatiile eoliene pentru casa pot avea puteri diferite de 1kw, de 5 kw sau peste 10kw in functie de necesarul de energie electrica in cauza cat si de puterea constanta a vantului in zona de instalare. Odata calculat corect necesarul de putere eoliana cat si executat corespunzator montajul de catre o firma specializata ramane doar sa te bucuri de energie fara grija pana la batranete.