Tehnologie de incalzire prin pardoseala

1,143.28 Ron

Acele Tracker din plastic dur sunt rezistente la impact potrivindu-se foarte bine cu tevile de pana la 20 mm datorita prezentei carligului dublu. Acestea au rolul de a repara tevile de incalzire cu sistem Tacker si pot fi folosite cu orice capsator de carlige din comert, dar si cu instrumentul Sistem Tracker pentru prelucrarea capselor.


179.28 Ron

Actuatoarele Oventrop 230 V sunt folositi in cadrul sistemelor de incalzire, ventilatie si cele pentru aerul conditionat. Acestia sunt proiectati pentru controlul temperaturi camerei si pot fi folositi cu radiatoare conventionale, radiatoare cu distribuitor integrat, distribuitori de incalzire de suprafata, de incalzire a tavanului, sisteme de racire a tavanului si aparate de inductie in imbinare cu alte doua termostate de camera.


107.28 Ron

Actuatoarele pentru pardoseala Watts 24 V cu unitate lineara si cap electrotermic pentru incalzirea si racirea sistemelor. Tensiunea de operare a actuatoarelor este de 24 V cu o durata de functionare de 1,5 minute. Actuatoarele au o conexiune M 30 x 1,5 de tip filet cu inel si protectie IP 44 conform EN 60529.


56.52 Ron

Actuatorul EAZY 230 V pentru retur cu cap electrotermic pentru incalzirea si racirea sistemelor. Acesta prezinta o temperatura de operare intre 5-60°C si are o tensiune de alimentare de 230 V consumul de energie fiind de 2 W.


75.24 Ron

Actuatorul Honeywell MT 4230 V pentru montarea in orice pozitie cu cap electrotermic pentru incalzirea si racirea sistemelor de incalzire prin pardoseala. Acesta vine cu o carcasa rezistenta la apa, cu o supapa e 4 mm, are protectie la supratensiune, iar tensiunea de alimentare este de 230 V.


65.88 Ron

Actuatorul sau capul electrotermic pentru pardoseala Watts 230 V este ideal pentru montarea colectorului pe valva de retur a sistemului de incalzire prin pardoseala. Acesta mentine starea de tensiune a supapei, are un indicator de pozitie, poate functiona timp de 1,5 minute, iar impulsul de tensiune suportat este de 4 kV.


41.04 Ron

Banda de plastic pentru lipirea corecta a interfetelor are o lungime de 66 m si este multifunctionala, dar este utilizata mai ales in sistemele de incalzire a pardoselei.


57.24 Ron

Benzile de izolare a marginilor RD utilizate atat pentru izolarea fonica, cat si pentru sistemele de incalzire a pardoselii. Acestea sunt din spuma de polietilena cu celule inchise avand o rezistenta si elasticitate mare, dar si o putere nula de absorbitie a apei.


64.44 Ron

Capul electrotermic Eberle 230 V este un servomotor termic inchis care in mod normal acopera o gama larga de operatii de masurare, dar si procese de control a echipamentelor de incalzire, climatizare si ventilatie. Acesta este ideal pentru incalzirea si racirea sistemelor de incalzire prin pardoseala, dar si pentru sistemele de radiatoare.

În stoc

1.98 Ron

Carligul fix simplu sau dublu este utilizat pentru tevile de 32 mm folosite in sistemele de incalzire prin pardoseala.453.60 Ron

Colector din otel inoxidabil DN 25 - 1" cu conexiune filet cu inel. Acesta este fabricat dintr-un tub rotund de otel inoxidabil de inalta calitate (AG) cu metru de debit in flux (sus), supapa de control integrata in retur (jos) si cu M30 x 1,5 DN 20 - ... 3/4" con euro.

Tehnologia de incalzire prin pardoseala cuprinde toate echipamentele care fac posibila incalzirea locuintei prin amplasarea corpurilor de incalzire sub nivelul podelei. Pe langa faptul ca incalzirea locuintei va fi facuta la cele mai inalte standarde, intrucat prin utilizarea tehnologiei de incalzire prin pardoseala, aerul incalzit va urca de la nivelul podelei, incalzind treptat camera, veti beneficia de spatiu, nefiind necesara montarea unor calorifere. Toate tevile de incalzire vor fi montate sub pardoseala. Sistemele de incalzire prin pardoseala pot fi utilizate pentru incalzirea cladirilor de locuinte, a institutiilor publice, dar si a cladirilor industriale.