Turbine eoliene

30,667.50 Ron

Centrala eoliana completa pentru irigatii de 600W putere instalata este alcatuita dintr-un invertor ce poate prelua un consum de varf de 1.6kW, iar pentru cateva secunde isi poate dubla puterea. Centrala eoliana completa pentru sisteme de irigatii de 600W putere instalata asigura necesarul de energie electrica pentru sistemele de irigatii din exploatatiile agricole si pomicole.48,600.00 Ron

Centrala eoliana rezidentiala de 6kW Idella FlyBoy B 6000W este realizata din fibra de sticla si fibra de carbon si asigura o putere nominala de 6000W. Centrala eoliana Idella FlyBoy B 6000W dispune de 3 lame cu o directie de rotare in sens contrar acelor de ceasornic si, optional, poate dispune si de un stalp special pentru sustinere, dar care se poate achizitiona separat.


44,145.00 Ron

Centralele eoliene 1500W pentru irigatii agricole si pomicole sunt ideale pentru fermele situate in zone izolate, unde racordarea la reteaua electrica nationala este imposibila sau presupune costuri foarte mari. Alcatuite din invertor, turbina eoliana cu stalp de 12 m si din acumulatori solari cu acid, centralele eoliene pentru irigatii agricole si pomicole vor alimenta in mod corespunzator cu energie instalatiile de irigatii din exploatatiile agricole si pomicole pe timpul verii.


9,247.50 Ron

Centralele noastre eoliene ofera o modalitate sigura de incarcarea bateriilor in locatii indepartate si dificil de folosit. Instalatiile eoliene pot fi montate impreuna cu panouri fotovoltaice pe acelasi stalp.


31,846.50 Ron

Centralele eoliene pentru irigatii agricole si pomicole de 800W putere instalata sunt alcatuite dintr-o turbina eoliana rezidentiala Idella FlyBoy B 800W, realizata din nailon injectat, lucru ce ii asigura rezistenta la orice conditii meteorologice si durata lunga de viata. Astfel de centrale eoliene pentru irigatii sunt ideale de folosit in zonele izolate, care nu se pot racorda la reteaua nationala de energie electrica.


3,240.00 Ron

Centrala eoliana pentru rulote RTL 914i poate fi utilizata pentru instalatii temporare, ca de exemplu, in turism, pe rulote sau chiar si caravane.


5,845.50 Ron

Turbina eoliana eficienta si de dimensiuni mici pentru casa. Rezidential, se pot instala in tandem generatoare eoliene cu panouri fotovoltaice pe trackere pentru o productie maximala de energie electrica necesara consumului.


3,240.00 Ron

Turbina eoliana ce produce cu 30% mai multa energie. Generatoare eoliene cu panouri solare fotovoltaice pot alcatui sisteme hibride independente de productie de energie.


59,679.00 Ron

Generator de curent pe baza de turbina eoliana, cu invertor inclus. Instalatie eoliana perfecta pentru o casa multifamiliala sau pentru un consum de curent de 5-15KWh/zi.


2,826.00 Ron

Aceste generatoare de curent eoliene se regasesc cel mai des pe yacht-uri de peste 10 m lungime. Miniturbinele eoliene sunt utile si in campinguri.


2,826.00 Ron

Generatorul eolian RTL 913 este renumit pentru functionarea sa silentioasa. Turbina eoliana de mici dimensiuni si facil de instalat.

Turbinele eoliene sunt folosite pentru generarea de energie electrica la casa cat si in sistem mobil. Un generator eolian poate satisface partial sau total consumatorii domestici. Minimele conditii pentru a fi independent cu ajutorul centralelor eoliene sunt: turbine eoliene de calitate ridicata, vant constant in zona si montajul adecvat.