Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Generator curent eolian RTL 913-24V-14W-84W-156W

RTL91324V14W84W156W
(3,362.94 Ron pret cu TVA)
2,826.00 Ron
În stoc
+

Descriere generator curent eolian RTL 913

Un generator de curent de tip eolian foarte simplu de instalat pe sol sau pe rulote, barci etc. Productia de energie electrica este zi si noapte in mod independent si te poate ajuta sa ai mereu energie in acumulatorii telefoanelor, a aparatelor foto/video sau a conexiunii la internet oriunde te-ai afla, la munte sau la mare.

Generatorul de curent eolian RTL 913 este silentios, puternic si robust. Acesta s-a dovedit pe parcursul anilor a fi generatorul ideal pentru aplicatii de mici dimensiuni.

 

Aplicatii marine pentru un generator curent eolian RTL 913

Generatorul eolian RTL 913 este renumit pentru functionare silentioasa. Este conceput pentru performante optime de la cel mai mic vant si pentru a supravietui furtunii. Aceste turbine eoliene se regasesc cel mai des pe yach-turi de peste 10m lungime si se practica des unde bateriile sunt in exces de 200Ah. De asemenea se pot conecta si panouri fotovoltaice pentru a asigura incarcarea optima si constanta a acumulatorilor in toate conditiile meteorologice.

 

Energie eoliana pentru rulote si caravane cu un generator curent eolian RTL 913

Generatorul eolian RTL 913 poate fi folosit pentru instalatii temporare pe sol, de exemplu pentru caravane si rulote.


Regulatorul de incarcare - Regulatoarele de incarcare sunt proiectate pentru a fi conectate intre turbina eoliana si baterii cu posibilitatea de a realiza un sistem hibrid cu panouri solare fotovoltaice. Acestea ofera si protectie bateriilor la supraincarcare.

 

Date tehnice generator curent eolian RTL 91

  • Porneste la vant de: 2.5 m/s;
  • Putere la 5m/s: 14 W;
  • Putere la 11m/s: 84 W;
  • Putere la 15m/s: 156 W;
  • Diametru turbina: 910 mm;
  • Numar elice: 6;
  • Greutate: 11.6 kg;
  • Ideal pentru a face un sistem hybrid, se poate conecta si un panou solar fotovoltaic pana la 160 W;
  • Sistem manufacturat in UK;
  • Garantie 2 ani.

 

 

O lume fara risipa de energie cu un generator de curent eolian

Intr-o lume in care cultura risipei pare sa fie la ordinea zilei, respectul pentru pamant si pentru resursele sale nu e doar necesar, ci si obligatoriu. Risipim hrana, risipim apa, risipim energia. Consumam pana ne ingropam in deseuri. Oricum am pune problema, facem parte dintr-o lume a risipei, o lume a indolentei colective. E un subiect dur, insa aceasta tema nu mai poate fi ignorata.

Doar schimbarea poate opri risipa

Pe masura ce ne inghesuim tot mai mult in orase, rata deseurilor devine mai mare decat rata de urbanizare. Consumam si aruncam, in mod constant, zi de zi. Sigur, ati putea spune „Bun, dar degeaba incerc eu sa schimb ceva, in timp ce altora nu le pasa.” Total gresit!

Putem face extrem de multe lucruri marunte –  insa de o importanta covarsitoare – pentru a evita risipa, schimbari ce tin de rutina. E de ajuns sa nu mai arunci uleiul din tigaie pentru a schimba ceva. Gandeste-te. Imagineaza-ti ce s-ar intampla daca macar jumatate din locuitorii planetei ar recicla uleiul folosit la gatit. Cu siguranta lumea ar arata altfel. Sau, ce s-ar intampla daca oamenii s-ar opri sa mai indese orbeste produsele alimentare in cos, produse de care nu au nevoie?

Ce risipa de energie!

La fel de important, ce s-ar intampla daca macar o mica parte dintre noi nu am mai lasa lumina aprinsa sau o gramada de aparate electrocasnice in priza atunci cand plecam de acasa?

Risipa energiei face si ea parte din risipa colectiva de care suntem cu totii vinovati. Luam resursele de-a gata si ne facem de cap. Ar fi cazul sa ne oprim, pentru ca avem variante alternative. Da, energia alternativa, energia curata. Sistemele rezidentiale nu mai reprezinta de multa vreme un lux. Cu o investitie mica, poti deveni propriul producator de energie electrica pentru mult timp de acum inainte.

Generator de curent eolian poate fi utilizat pentru alimentarea rulotelor si caravanelor, insa si pentru alimentarea barcilor si a yacht-urilor. Marele avantaj al generatorului este acela ca nu produce zgomot, e puternic si robust.

Un generator de curent eolian este foarte simplu de instalat. Productia de energie electrica e face in mod continuu intr-un mod total independent si beneficiezi de energie pentru incarcarea acumulatorilor de telefoane, de camere foto sau video etc. Acest generator de curent eolian RTL 913 este silentios, puternic si robust. Acest generator de curent eolian s-a dovedit pe parcursul anilor a fi un generator de curent eolian ideal pentru aplicatii de mici dimensiuni.

Acest generator de curent eolian RTL 913 este conceput pentru performante optime de la cel mai mic vant si pentru a supravietui furtunii. Un astfel de generator de curent eolian se regaseste cel mai des pe yach-turi de peste 10 m lungime, caravane sau rulote.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!