Filtre Filtre

Centrale eoliene 5-10KW

48,600.00 Ron

Centrala eoliana rezidentiala de 6kW Idella FlyBoy B 6000W este realizata din fibra de sticla si fibra de carbon si asigura o putere nominala de 6000W. Centrala eoliana Idella FlyBoy B 6000W dispune de 3 lame cu o directie de rotare in sens contrar acelor de ceasornic si, optional, poate dispune si de un stalp special pentru sustinere, dar care se poate achizitiona separat.


59,679.00 Ron

Generator de curent pe baza de turbina eoliana, cu invertor inclus. Instalatie eoliana perfecta pentru o casa multifamiliala sau pentru un consum de curent de 5-15KWh/zi.


97,011.00 Ron

Turbina eoliana cu putere mare, cu invertor inclus. Turbinele eoliene impreuna cu trackere cu panouri fotovoltaice sunt independenta energetica la care viseaza orice casa.


55,566.00 Ron

Turbina eoliana cu putere mare, cu regulator de incarcare inclus. Instalatii electrice eoliene cu putere de instalare generoasa pentru o casa.

Centralele eoliene de dimensiuni medii 5-10KW pot asigura necesarul de energie electrica pentru o gospodarie mare sau chiar pentru o ferma de mici dimensiuni. Pot functiona si pe timp de noapte spre deosebire de panourile fotovoltaice. Corect instalate, centralele eoliene sunt o solutie optima atat pentru locasurile izolate cat si pentru sate sau orase aspirante la independenta energetica.