Filtre Filtre

Centrale pe peleti, lemne sau rumegus

418,365.00 Ron

Cazanul cu ardere pe peleti Idella Ignis 2000 KW este un sistem de incalzire cu functionare automata si dispune de generatoare cu trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire. Acest cazan cu ardere pe peleti este eficient, are o durata mare de viata si daca functioneaza la putere maxima, are un consum de combustibil de 480.61 kg pe ora.


82,485.00 Ron

Cazanul cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 100 KW este un sistem de incalzire ideal pentru locuintele situate in zone fara acces la reteaua de gaze naturale, avand o durata lunga de viata si un randament crescut. Optional, cazanul cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 100 KW poate fi dotat cu un sistem antiincendiu, un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului in camera de ardere si cu un tub de alimentare.


26,910.00 Ron

Cazanul pe peleti Idella Flamma 60 KW este un sistem de incalzire modern si eficient, care foloseste un tip de combustibil economic si ecologic, peletele, realizat din deseuri lemnoase si rumegus. Cu o putere nominala de 60 kW, cazanul pe peleti Idella Flamma 60 KW dispune de trei serpentine de fum pentru producerea de apa calda si incalzire si poate suporta o temperatura maxima de operare de 90 grade Celsius.


14,400.00 Ron

Cazanul pe peleti Idella Flamma S 30 KW cu functionare pe materiale combustibile solide zdrobite sau peleti, este un sistem de incalzire potrivit pentru casele de vacanta sau pensiunile de la munte. Cazanul pe peleti Idella Flamma S 30 KW este fabricat in Italia, are o durata lunga de viata si ofera un randament ridicat.


44,752.50 Ron

Cazan pe peleti, lemne, rumegus ideal pentru incalzirea suprafetei de:600-750mp. Controlat de doua pompe si ventilator de aerisere reglabil. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.Fabricat in EU


 


 250,650.00 Ron

Cazanul termic cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 400 KW este o solutie avantajoasa pentru incalzirea unor spatii mari, de pana la 4000mp, avand o presiune maxima de operare de 3 bari. La cerere, cazanul termic cu ardere pe peleti Idella Ignis GM 400 KW poate fi dotat cu un dispozitiv electronic pentru aprinderea automata a combustibilului si cu un sistem antiincendiu.


36,360.00 Ron

Cazanul termic cu ardere pe peleti SB 600 KW este un sistem de incalzire de capacitate mare, ideal pentru asigurarea necesarului termic pe suprafete mari, de pana la 6000mp., soba termica pe peleti are un consum de combustibil de maxim 55.3 kilograme pe ora. Cazanul termic cu ardere pe peleti SB 600 KW este recomandat pentru incalzirea cladirilor mari precum scolile, spitalele, hotelurile, halele sau serele


251,550.00 Ron

Cazanul termic pe biomasa Idella Ignis 800 KW cu functionare pe peleti este un sistem de incalzire eficient utilizat in locuintele familiale sau casele de vacanta care nu au acces la reteaua de gaze naturale. Cu o putere nominala de 800 kW, acest cazan termic pe peleti poate fi dotat cu sistem antiincendiu si cu un controler electronic pentru aprinderea automata a combustibilului.


356,760.00 Ron

Cazanul termic pe peleti Idella Flamma 1650 KW este un sistem de incalzire ce asigura necesarul termic pe suprafete mari, fiind rezistenta la o temperatura de operare de pana la 90 grade Celsius. Acest cazan termic pe peleti este recomandat in cazul pensiunilor sau caselor de vacanta de la munte, care nu sunt racordate la reteaua de gaze naturale.


344,475.00 Ron

Cazanul termic pe peleti Idella Ignis GM 650 KW, cu trei circuite de fum pentru producerea de apa calda si incalzire este alegerea potrivita pentru incalzirea suprafetelor mari precum scolile, spitalele sau halele industriale. Pentru o siguranta sporita impotriva incendiilor, cazanul termic pe peleti poate fi dotat cu un sistem antiincendiu.


5,782.50 Ron

Cazane combustibil solid, lemne, carbuni ce functioneaza atat pe lemne cat si pe carbuni, optional se poate adauga si arzator de peleti. Ideal pentru incalzirea suprafetei de: 240-340mp. Garantie: 2 ani, daca sistemul este instalat de www.solar-service.ro, garantia este de 5 ani.

Fabricat in EU.


106,245.00 Ron

Cazanele cu ardere pe peleti Idella Flamma 300 KW sunt sisteme de incalzire eficient care pot inlocui cu succes centralele pe lemne, eliminand problema fumului sau a spatiului de depozitare a combustibilului. Optional, aceste cazane pe peleti pot fi dotate cu controler electronic, pentru aprinderea automata a combustibilului.

Centralele pe peleti, lemne sau rumegus sunt sisteme de incalzire ideale pentru zonele izolate, unde accesul la reteaua de gaze naturale este imposibil. Astfel de centrale sunt potrivite astfel mai ales pensiunilor si cabanelor sau caselor de vacanta situate in zone montane, in scopul asigurarii necesarului termic. Centralele pe peleti, lemne sau rumegus folosesc materiale combustibile mai economice si fara indoiala, ecologice, spre deosebire de combustibilii gazosi. Este vorba despre lemne, peleti si rumegus, obtinut din prelucrarea lemnului.