Video

Panouri fotovoltaice Idella 5KW OffGrid Montaj Lugoj Timis

Un sistem fotovoltaic cu o putere instalata de 5,6KWp, cu stocare de 11,5 KWh si cu invertor de 10KW pentru o extindere in viitor.

Citeste mai mult

Panouri fotovoltaice 3 KW putere instalata cu productie estimata de cca 10 KWh media zilnica anuala

Panouri fotovoltaice 3 KW putere instalata cu productie estimata de cca 10 KWh media zilnica anuala

Citeste mai mult

Remorca solara mobila cu 8 panouri fotovoltaice IDELLA Mobile Energy IME 8

Remorca solara mobila cu 8 panouri fotovoltaice IDELLA Mobile Energy IME 8 Remorca mobila cu 8 panouri fotovoltaice IDELLA Mobile Energy IME 8 este dedicata utilizarii in aplicatii agricole sau de santier temporar. Productia de energie este de cca 12 KWh/zi pe timp de vara la randament maxim si de cca 6,6 KWh/zi media zilnica anuala - all season.

Citeste mai mult

Montaj panouri fotovoltaice IDELLA in Timisoara

Montaj panouri fotovoltaice IDELLA in Timisoara.

Instalarea de panouri fotovoltaice IDELLA poate fi o solutie rentabila pentru societati comerciale/magazine/hale pentru urmatoarele utilizari: iluminat exterior/interior/mici sau mari electronice, frigidere sucuri/congelatoare inghetata, clime si orice alt consumator de energie electrica pe timpul zilei.

Panourile fotovoltaice IDELLA produc energie electrica ce poate fi folosita in timpul zilei/noptii sau stocata in baterii peste weekend. Utilizarile sunt multiple in functie de comportamentul specific de consum.

Citeste mai mult

Turbina eoliana Idella FlyBoy 6KW montaj in Brasov

Centrala eoliana rezidentiala de 6kW Idella FlyBoy B 6000W este realizata din fibra de sticla si fibra de carbon si asigura o putere nominala de 6000W. Capabila sa asigure energia electrica pentru o ferma, vila, pensiune sau pentru un hotel, pentru o biserica, o scoala sau pentru un complex sportiv, centrala eoliana rezidentiala de 6kW Idella FlyBoy B 6000W prezinta o greutate de 107 kilograme si are garantie timp de 3 ani. Capacitatea de productie a acestei centrale eoliene rezidentiale depaseste cu mult nevoile de consum mediu ale unei case obisnuite. Centrala eoliana rezidentiala de 6kW Idella FlyBoy B 6000W dispune de 3 lame cu o directie de rotare in sens contrar acelor de ceasornic si, optional, poate dispune si de un stalp special pentru sustinere, dar care se poate achizitiona separat.

Citeste mai mult

Montaj Panouri solare IDELLA in Olt - Alimanesti

O familie a hotarat instalarea de panouri solare termice IDELLA pentru incalzirea apei cat si pentru aport la incalzirea locuintei pentru parinti. Panourile solare IDELLA Family Vakuum Sun sunt fabricate integral in Germania, nu sunt chinezarii ordinare, rezista mecanic in timp, dau randament foarte ridicat la incalzirea apei menajere sau a apei din calorifere/pardoseala.

Citeste mai mult


Montaj Trackere cu panouri Fotovoltaice IDELLA in Timisoara

Montaj Trackere cu panouri Fotovoltaice IDELLA in Timisoara. Trackerele Orizont Duo pot fi montate si pe acoperisul unei case sau al unui bloc, nu doar pe sol, si sa reziste cu succes furtunilor. Panourile fotovoltaice IDELLA folosite in acest caz sunt de calitate PREMIUM cu puterea de 290Wp. Panourile fotovoltaice IDELLA au garantie de fabricatie de 15 ani si garantie de productie de energie la minimum 80% timp de minimum 25 de ani. Garantia de buna executie a proiectarii si a montajului facute de echipele Solar-Service.Ro este de 5 ani.

Citeste mai mult


Montaj Trakere cu panouri solare fotovoltaice la Bacau

Filmul prezinta rezultatul si decizia unei familii satule de reclamatiile nerezolvate depuse la Electrica SA datorate voltajului prea mare din retea. Trakerele solare au avantajul ca vor creste productia de energie electrica cu aprox 60% fata de structura clasica fixa valabil in fiecare zi. In cazul filmului de fata si panourile Idella sunt de calitate superioara, astfel incat beneficiarul compenseaza putin relieful dezavantajos de la fata locului.

Citeste mai mult


Instalare Sistem fotovoltaic Idella pentru Tesla masina electrica si pentru casa

Beneficiarul planuieste sa-si cumpere o masina electrica Tesla si doreste sa o alimenteze electric. Din acest motiv solicita echipa solar-service.ro pentru o solutie care sa-i ofere energie electrica verde pentru masina electrica Tesla, pentru consumul casei cat si pentru pompa de caldura. Coordonarea mai multor echipamente electrice care includ atat productia de energie electrica (panourile fotovoltaice Idella, invertoarele, acumulatorii) cat si consumatorii de energie electrica, necesita un tablou electric inteligent care sa fie programat sa prioritizeze procesele.

Citeste mai mult


Montaj Trakere cu panouri solare fotovoltaice la Bacau

Filmul prezinta rezultatul si decizia unei familii satule de reclamatiile nerezolvate depuse la Electrica SA datorate voltajului prea mare din retea. Trakerele solare au avantajul ca vor creste productia de energie electrica cu aprox 60% fata de structura clasica fixa valabil in fiecare zi. In cazul filmului de fata si panourile Idella sunt de calitate superioara, astfel incat beneficiarul compenseaza putin relieful dezavantajos de la fata locului.

Citeste mai mult


Montaj stalpi solari de iluminat cu panouri fotovoltaice Idella power Poly 75W in Valcea

Montaj stalpi solari de iluminat cu panouri fotovoltaice Idella power Poly 75W in Valcea. Stalpii de iluminat solar cu panouri fotovoltaice Idella si lampi solare cu LED-uri Idella Sunshine 12V-15W sunt autonomi de reteaua nationala de electricitate si pot aduce un plus de confort. Se folosesc in aplicatii la persoane fizice, centre comerciale, zone izolate. Montajul stalpilor solari fotovoltaici se face de catre personal calificat. Lampile solare Idella Sunshine au o garantie de 50.000 de ore de functionare. Economia de energie electrica ce se poate face comparativ cu lampile clasice de iluminat este in medie de 50-70% in functie de putere. Lampile solare de iluminat Idella Sunshine 12V-15W pentru panouri fotovoltaice sunt fabricate in EU si sunt de calitate premium.

Citeste mai mult


Turbina eoliana Idella FlyBoy 6 kW pentru irigatii la ferma pomicola - Instalare in Satu Mare

Turbina eoliana Idella FlyBoy 6 kW pentru irigatii la ferma pomicola - Instalare si Montaj in Satu Mare. Fermele pomicole si agricole in general pot avea irigatii in mod independent prin instalarea de turbine eoliene mici. Productia de energie electrica pentru irigatii la ferme pomicole are loc daca acestea sunt instalate in zone cu vant constant tot timpul anului. Masurarea optima a vantului se poate afla din statistici sau se poate face cu anemometrul. Montajul unei turbine eoliene poate fi facut individual sau intr-un sistem hibrid cu panouri fotovoltaice.

Citeste mai mult


Montaj panouri fotovoltaice idella la ferma de animale in Timis

Montaj panouri solare fotovoltaice idella la ferma de animale in Timis. Ferma de animale este independenta de ENEL, ELECTRICA, EON sau CEZ si are energie gratuita de la soare pentru urmatorii 25-30 de ani. Investitia intr-un sistem cu panouri fotovoltaice solare Idella Power Poly Premium 260 W il va ajuta pe beneficiar sa isi amortizeze investitia in aproximativ 8-9 ani la pretul actual al kilowatt-ului ceea ce ar fi fost exclus daca devenea sclavul acestor companii de mai sus. In cazul in care accepta sclavagismul companiilor de electricitate ar fi platit 25.000 euro transformatorul, cca 15.000 euro stalpii si cablurile si ar fi platit facturi lunare pana la moarte ceea ce excludea ideea de amortizare. Pe cand in situatia lui poate zambi fericit pentru ca este independent de oricine, dependent doar de soare. Felicitari lui si celor cu initiativa si curaj, pionierii industriei solare fotovoltaice in aceasta tara.

Citeste mai mult


Instalare sistem solar off grid cu panouri fotovoltaice Idella in Prahova

Instalarea unui sistem cu panouri solare fotovoltaice si-o poate permite astazi aproape oricine mai ales in zonele izolate de reteaua nationala unde se folosesc generatoare electrice comparativ cu costurile foarte mari ale extinderii retelei si a transformatorului in sistem clasic. Sistemele off-grid fotovoltaice te scutesc de zgomotele generatorului si iti pot asigura necesarul de energie electrica pentru autoconsum. Echipa Solar-Service.Ro proiecteaza, executa si intretine sisteme solare fotovoltaice off-grid la cheie.

Citeste mai mult


Montaj panouri fotovoltaice la ferma agricola

Montaj panouri fotovoltaice la ferma agricola. Ferma agricola unde locuieste si familia care se ocupa de afacere a constatat ca este mai rentabil sa investeasca intr-un sistem fotovoltaic off-grid pentru a avea energie electrica cu facturi zero de la soare decat sa plateasca un transformator si sa-l faca drept cadou lui ENEL sau Transelectrica si sa devina slcavul facturlor lunare. Panourile fotovoltaice cu stocarea in baterii solare a energiei electrice sunt deseori solutia adecvata pentru fermele agricole sau de animale.

Citeste mai mult


Sistem hibrid cu turbina eoliana si panouri solare fotovoltaice

Sistemul hibrid cu turbina eoliana si panouri solare fotovoltaice este potrivit pentru zonele cu vant constant si insorire buna tot timpul anului. Turbina eoliana are o putere instalata de 600 W iar panourile solare fotovoltaice au impreuna 1040 W putere instalata. Un astfel de sistem hibrid fotovoltaic + eolian poate asigura autonomia unei gospodarii mici in privinta energiei electrice. Montajul si instalarea unei turbine eoliene se poate lua in calcul de cei care locuiesc in zone cu vant constant, nu cu furtuni dese. Montajul si instalarea panourilor solare fotovoltaice este potritiva pe intreg teritoriul tarii dar vor fi avantajati cei ce locuiesc in zone cu insorire din belsug.

Citeste mai mult


Panouri solare cu aport la incalzire cu centrala pe peleti

Încălzirea apei calde menajere într-o casă se numără printre cele mai costisitoare necesități, alături de energia electrică și încălzirea locuinței. O familie din localitatea Ticvaniu Mic, județul Caraș-Severin, a ales să reducă costurile la încălzirea apei și a locuinței, optând pentru un sistem solar pentru apă caldă menajeră și aport la încălzire, sistem care a fost montat de către firma Solar-Service în luna iunie 2012. Alături de mărturiile clientului la doi ani după montarea kitului solar, videoclipul oferă informații despre importanța simulării în sistemele solare, de ce este esențial proiectul tehnic, care este orientarea corectă a panourilor solare în orice sistem solar, de ce e recomandat să alegem materiale de calitate germană și, la fel de important, cum funcționează un sistem solar pentru apa caldă menajeră.

Citeste mai mult


Montaj panouri solare la piscina sau bazin

Dacă locuiţi la casă şi aveţi şi o piscină, atunci cu siguranţă sunteţi în căutarea unei instalaţii de încălzire propice, care să satisfacă în totalitate nevoile de agent termic. Soluţia optimă o reprezintă un sistem de panouri solare germane, care vă poate asigura atât încălzirea apei menajere pe toată perioada anului, cât şi încălzirea piscinei. În comparaţie cu alte panouri solare care dau randament doar pe perioada verii, aceste panouri solare germane funcţionează ireproşabil un timp îndelungat. Astfel înotul devine o plăcere, indiferent de anotimp!

Citeste mai mult


Panouri fotovoltaice pe trackere solare cu doua axe

O companie agricola din Judetul Valcea, comuna Zatreni, sat Oltetu, in cadrul unui proiect cu finantare nerambursabila a ales sa beneficieze de avantajele energiei solare cu ajutorul panourilor fotovoltaice. Panourile solare monocristaline sunt instalate pe trackere care urmaresc soarele de-a lungul intregii zile, indiferent de sezon, si produc cu 60% mai multa energie electrica decat un sistem fix....

Citeste mai mult


Centrala termica pe peleti complet automatizata

O familie din Timisoara a ales solutia incalzirii casei cu ajutorul unei centrale pe peleti complet automatizate. Casa in care locuieste are avantajul de a functiona cu un sistem de incalzire prin pardoseala. S-a ales aceasta varianta de catre proprietari datorita confortului si a economiei lunare cu intretinerea comparativ cu o centrala electrica sau pe gaz...

Citeste mai mult


Panouri solare fotovoltaice cu sistem de montaj pentru acoperisuri plane

In Oradea s-a executat un sistem solar independent cu panouri fotovoltaice monocristaline cu o putere instalata de 1KW pentru alimentarea zilnica cu cca 3,3KWh medie anuala de energie electrica drept back-up pentru functionarea unui server de computere. Instalatia fotovoltaica a trebuit sa tina cont de specificul acoperisului, si anume sa nu perforeze deloc plafonul...

Citeste mai mult


Panouri solare plane germane cu boiler pentru apa calda

In judetul Timis, in localitatea Murani, a fost instalat un sistem de producere a apei calde menajere cu ajutorul panourilor solare plane si al unui boiler solar de 200 de litri. Situatia este una obisnuita familiilor din Germania care doresc confort termic ridicat cu produse de calitate premium, germane. Din fericire, exista si romani cu mentalitate deschisa....

Citeste mai mult


111

Panouri solare cu tuburi vidate cu aport la incalzire

In judetul Vrancea, comuna Carligele, a fost montat un sistem pentru producerea apei calde menajere si cu aport la incalzire cu ajutorul panourilor solare termice cu tuburi vidate. Beneficiarul acestei investitii este gradinita si scoala generala din comuna. Beneficiile datorate acestei instalatii cu panouri solare sunt date de gratuitatea obtinerii apei calde menajere pe toata perioada anului si aportul consistent la incalzirea scolii.

Citeste mai mult
Syntax error in template "string: