Filtre Filtre

Servomotoare, actuatoare si termostate pentru incalzirea prin pardoseala

179.28 Ron

Actuatoarele Oventrop 230 V sunt folositi in cadrul sistemelor de incalzire, ventilatie si cele pentru aerul conditionat. Acestia sunt proiectati pentru controlul temperaturi camerei si pot fi folositi cu radiatoare conventionale, radiatoare cu distribuitor integrat, distribuitori de incalzire de suprafata, de incalzire a tavanului, sisteme de racire a tavanului si aparate de inductie in imbinare cu alte doua termostate de camera.


107.28 Ron

Actuatoarele pentru pardoseala Watts 24 V cu unitate lineara si cap electrotermic pentru incalzirea si racirea sistemelor. Tensiunea de operare a actuatoarelor este de 24 V cu o durata de functionare de 1,5 minute. Actuatoarele au o conexiune M 30 x 1,5 de tip filet cu inel si protectie IP 44 conform EN 60529.


56.52 Ron

Actuatorul EAZY 230 V pentru retur cu cap electrotermic pentru incalzirea si racirea sistemelor. Acesta prezinta o temperatura de operare intre 5-60°C si are o tensiune de alimentare de 230 V consumul de energie fiind de 2 W.


75.24 Ron

Actuatorul Honeywell MT 4230 V pentru montarea in orice pozitie cu cap electrotermic pentru incalzirea si racirea sistemelor de incalzire prin pardoseala. Acesta vine cu o carcasa rezistenta la apa, cu o supapa e 4 mm, are protectie la supratensiune, iar tensiunea de alimentare este de 230 V.


65.88 Ron

Actuatorul sau capul electrotermic pentru pardoseala Watts 230 V este ideal pentru montarea colectorului pe valva de retur a sistemului de incalzire prin pardoseala. Acesta mentine starea de tensiune a supapei, are un indicator de pozitie, poate functiona timp de 1,5 minute, iar impulsul de tensiune suportat este de 4 kV.


64.44 Ron

Capul electrotermic Eberle 230 V este un servomotor termic inchis care in mod normal acopera o gama larga de operatii de masurare, dar si procese de control a echipamentelor de incalzire, climatizare si ventilatie. Acesta este ideal pentru incalzirea si racirea sistemelor de incalzire prin pardoseala, dar si pentru sistemele de radiatoare.

În stoc

215.28 Ron

Terminale de control de baza pentru incalzirea prin pardoseala reprezinta cablajul perfect pentru termostate si actuatoare. Acestea poat fi conectate pana la 6 termostate si pana la 24 dispozitive actuatoare. Terminalele functioneaza la o tensiune de 230 V/50 Hz, iar curentul maxim care poate sa treaca este de 2 A.


352.08 Ron

Termostatul cu ceas digital ST 620 cu iluminare din spate pentru montarea pe suprafata. Acesta prezinta un radio cu ceas care seteaza automat timpul. Termostatul cu ceas are un domeniu de control al temperaturii de pana la 35°C si poate fi alimentat cu 2 baterii de 1,5 V acest lucru il face ideal pentru sistemele de incalzire prin pardoseala.


128.16 Ron

Termostatul digital de camera ERT 30 cu display iluminat pe un fundal mare este ideal pentru montarea pe suprafata. Acesta prezinta optional o modulare puls-latime si functia de protectie a supapei orizontale. Termostatul prezinta si o conexiune de regres a caldurii pe timp de noapte fiind potrivit pentru incalzirea prin pardoseala.


345.60 Ron

Termostatul electronic de camera UP cu buton rotativ este ideal pentru sistemele de incalzire prin pardoseala. Acesta are un domeniu de control al temperaturii de pana la 35°C acesta putand fi setata de un buton rotativ. Termostatul electronic de camera UP prezinta o conexiune pentru senzor extern, un buton on/off si este de culoare alba RAL 9010.


70.92 Ron

Termostatul standard de camera RT 10 cu functia de protectie a supapei pentru montarea pe suprafata. Acesta este de culoare alba RAL 9010, prezinta un buton rotativ de setare a temperaturii, iar domeniul de control al temperaturii este de pana la 30°C.


273.60 Ron

Termostatele digitale de camera ST 320 cu ecran mare LCD cu iluminare din spate. Acestea prezinta revolutionarul „touch ring” care ofera usurinta in utilizare. Termostatele sunt pentru montarea pe suprafata fiind ideala pentru incalzirea prin pardoseala.

In categoria Servomotoare, actuatoare si termostate pentru incalzirea prin pardoseala sunt incluse toate echipamentele care au rolul de a mentine o temperatura constanta pe circuitele de retur ale cazanelor de incalzire prin pardoseala si preparare de apa calda menajera. Altfel spus, servomotoarele, actuatoarele si termostatele sunt folosite in sistemele de incalzire prin pardoseala pentru a regla temperatura dintr-o incapere. Actuatoarele si termostatele ofera usurinta in utilizare, oferind posibilitatea mentinerii sub control a temperaturii intr-un sistem de incalzire prin pardoseala.