Filtre Filtre

Puffere pentru pompe de caldura

10,404.00 Ron

Bufferul bivalent Ideval KSS 530.2 NKS este un acumulator de apa calda, ce rezista la multe cicluri de incalzire-racire, avand durabilitate mare in timp.


7,191.00 Ron

Bufferul este un acumulator de energie termica ce se ataseaza la pompe de caldura sau la centrale termice. Odata obtinuta apa calda, aceasta nu este folosita in totalitate de catre consumatori. Pentru a se elimina risipa si totodata pentru a se echilibra sistemul de incalzire se foloseste un buffer care preia energia termica si o stocheaza pentru a fi redata atunci cand este necesar.12,672.00 Ron

Utilizarea Bufferelor bivalente Ideval KSS 1000.2 NKS este o alegere profitabila datorita economiei de energie termica ce se realizeaza prin stocarea apei calde.

Pufferele pentru pompe de caldura sunt echipamente cheie in sistemele de incalzire a locuintei si a apei utilizate in aceasta, avand rolul de pastra caldura si de a incalzi apa care circula in instalatia termica, indiferent daca centrala functioneaza sau nu. Pufferele pentru pompe de caldura ofera astfel economie de resurse si un grad ridicat de autonomie sistemului de incalzire. Pufferele pentru pompe de caldura sunt proiectate special pentru a se potrivi cu pompe de caldura de orice tip, fiind disponibile intr-o gama variata de dimensiuni.