Filtre Filtre

Boilere kombi - apa calda si incalzire

6,472.80 Ron

Acumulatorul combi solar Ideval IDVL-SKS 600/160.1 dispune de un sistem tanc-in-tanc, combinatie dintre rezervorul bufferului de incalzire si boilerul de apa menajera dublu emailat. Suprafata mare a tubului schimbator de caldura permite integrarea de sisteme cu panouri solare.


10,921.50 Ron

Acumulatorul Ideval IDVL-KS 530 cu teava-furtun din otel inoxidabil integrata pentru incalzirea apei potabile eficienta in combinatie cu toate producatoarele de caldura, ca de exemplu colectoarele solare, cazanele de ulei/gaz, cazanele de lemn, cartusele de caldura electrice, pompele de caldura si cazanele Pellets.


14,580.00 Ron

Acumulatorul solar kombi stratificat Ideval IDVL-KSS 1250.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.


13,572.00 Ron

Bufferul Combi Ideval IDVL-KS cu teava-furtun din otel inoxidabil integrata pentru incalzirea apei potabile eficienta in combinatie cu toate producatoarele de caldura, ca de exemplu colectoarele solare, cazanele de ulei/gaz, cazanele de lemn, cartusele de caldura electrice, pompele de caldura si cazanele Pellets.


13,572.00 Ron

Rezervorul Combi-Solar stratificat Ideval IDVL-KSS 1000.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele  solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.


17,992.80 Ron

Rezervorul de apa Combi-Solar stratificat Ideval IDVL-KSS 2200.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele  solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.


10,476.00 Ron

Stocatorul Combi-Solar stratificat Ideval IDVL-KSS 500.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.


12,492.00 Ron

Tancul de apa Combi-Solar stratificat Ideval IDVL-KSS 800.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.


15,984.00 Ron

Tancul de stocare a apei Combi-Solar stratificat Ideval IDVL-KSS 1500.2 pentru aprovizionarea sigura a apei menajere echipat cu un acumulator integrat cu filtrare continua a apei potabile, din aliaj puternic de otel inoxidabil. Atat toate sursele de energie, cum ar fi colectoarele solare, cazanele de incalzire, cat si toate aparatele consumatoare de energie pot fi conectate independent unele de altele la aceeasi memorie.

Boilerele kombi – apa calda si incalzire sunt acele rezervoare de preparare si stocare a apei calde, dotate cu un sistem tanc-in-tanc, care se defineste ca o combinatie dintre rezervorul puffer-ului clasic de incalzire si boilerul de apa menajera dublu emailat. Tipul de Boilerele kombi – apa calda si incalzire sunt recomandate cu succes in locuintele in care se doreste atat incalzirea incaperilor, cat si incalzirea apei menajere. In plus, boilerele kombi sau tanc-in-tanc sunt potrivite tuturor tipurilor de centrale pentru incalzirea casei, cum ar fi cazanele pe lemne, peleti, pompele de caldura sau sistemele termice combinate cu instalatii solare.