Tehnologie solara termica

28.44 Ron

Adaptorul AG de cupru pentru tevi ondulate cu manson neted si sase puncte interioare este un fiting folosit la grupurile de pompare solara. Acesta are rolul de a realiza conexiunea dintre grupul de pompare solara si teava solara flexibila din otel inoxidabil.


106.56 Ron

Adaptorul de conectare este un component al instalatiilor solare care are rolul de a contribui la umplerea vasului de expansiune cu manometru, bila si adaptoare. Vasele de expansiune sunt concepute pentru reglarea si amortizarea presiunii lichidului de incalzire din instalatia solara.


34.20 Ron

Adaptorul IG din cupru, este un dispozitiv pentru tevile ondulate cu etansare din metal si prindere cu scoici cu dinti care se foloseste la conectarea acestor tevi solare la grupurile de pompare. Recomandat doar pentru prinderea tevilor solare ondulate, adaptorul IG de cupru are o rezistenta ridicata.


165.60 Ron

Aerisitorul automat solar cu robinet de inchidere pentru sistemele solare deserveste exclusiv aerisirii automate a instalatiilor inchise de incalzire. Intrucat aerul din instalatiile de incalzire poate cauza frecvent probleme in functionarea unui sistem solar, aerisirea constituie un proces care nu trebuie neglijat de persoanele care aleg incalzirea cu panourile solare.


13.68 Ron

Aerisitorul solar DN 15 cu autoetansare se foloseste la grupurile de pompare solara si are rolul de a  aerisi instalatia solara. In orice instalatie solara echipata corespunzator exista un asemenea aerisitor care, in cazul unei presiuni mai mari in circuit, datorata de infierbantarea antigelului si a gazelor emanate, are rolul de a elibera antigelul din circuitul solar inchis.


69.12 Ron

Banda adeziva universala pentru sisteme solare si de incalzire se utilizeaza cu succes la lipirea izolatiei furtunurilor solare, in locurile in care s-au produs taieturi. Banda adeziva are o lungime de 15 metri si o grosime de 3 milimetri.


6,132.10 Ron
Boiler solar cu 1 serpentina si panou solar cu 10 tuburi vidate

5,548.50 Ron
CU BOILER, 18, China

Seturi panouri solare Solariss Iunona pentru apa calda cu tuburi vidate si boiler monovalent de 200 litri, garantie 2 ani, importate din China.


5,737.50 Ron
CU BOILER, 18, China

Pachete cu panouri solare cu tuburi vidate pentru apa calda , garantie 2 ani, cu boiler orizontal bivalent de 200 litri.


7,425.00 Ron
CU BOILER, 30, China

Seturi panouri solare si boiler orizontal pentru apa calda, garantie 2 ani, capacitate 300 litri si un schimbator de caldura.


7,717.50 Ron
CU BOILER, 30, China

Panouri cu tuburi vidate pentru apa calda Solariss Iunona si boiler orizontal, garantie 2 ani, capacitate 300 litri si doua schimbatoare de caldura.


8,937.00 Ron
CU BOILER, 44, China

Pachet panouri solare cu tuburi vidate Solariss Iunona, pentru apa calda, cu boiler orizontal monovalent de 300 litri, garantie 2 ani.

Tehnologia solara termica include solutii de energie alternativa compuse din panouri solare plane, panouri solare cu tuburi vidate, panouri solare hibride. Aceste instalatii solare mai sunt cunoscute ca si colectoare solare termice. Din aceeasi gama fac parte boilere solare, controlere, grupuri de pompare, fitinguri solare, izolatii solare si elemente specifice de montaj.