Filtre Filtre

Vase de expansiune solare

42.84 Ron

Capul cu supapa pentru vase de expansiune este, mai exact un robinet de inchidere, ideal pentru izolarea, drenajul, inspectia si intretinerea sau inlocuirea rezervoarelor de expansiune cu membrana. Vasele de expansiune solara sunt concepute special pentru reglarea si amortizarea presiunii lichidului de incalzire din instalatia solara, denumit glicol.


41.04 Ron

Accesoriul pentru cuplarea rapida a vaselor de expansiune, cu dubla clapeta de sens, se foloseste la conectarea vaselor de expansiune solare si de incalzire cu instalatia solara. In cazul in care membrana din vas se sparge, cu ajutorul cuplarii rapide, utilizatorul nu va mai fi nevoit sa goleasca toata instalatia solara.


64.08 Ron

Pentru a fi conectate la instalatiile solare de incalzire, vasele de expansiune au nevoie de un furtun. Furtunul din otel inoxidabil AG, cu accesorii, este ideal pentru conectarea rapida si eficienta intre rezervorul de expansiune si instalatia solara.


64.08 Ron

Pentru a fi conectat la instalatia solara de incalzire, orice vas de expansiune solara are nevoie de un furtun. Flexibil si realizat din otel inoxidabil, furtunul AGxAG cu accesorii este ideal pentru conectarea rapida si eficienta intre rezervorul de expansiune si instalatia solara.

Vasele de expansiune solare sunt echipamente de siguranta ale unui sistem solar, intrucat au rolul de a prelua volumul suplimentar de agent termic din instalatie, cauzat de dilatari. Astfel, cu ajutorul vaselor de expansiune solare este prevenita solicitarea supapei de presiune din cauza dilatarii glicolului, atunci cand acesta se incalzeste. Vasele de expansiune solare sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni, in functie de capacitatea pe care o ofera.