Filtre Filtre

Glycol - antigel solar

617.60 Ron

Celulele solare pentru DeltaSol ES/M sunt folosite pentru detectarea instantanee a intensitatii radiatiei solare. Senzorul permite DeltaSol ES un control suplimentar de plauzibilitate pentru starea sistemului, iar in cazul DeltaSol M permite iradierea condusa de controlul de bypass.


194.04 Ron

Curatatorul solar C este un aspirator rapid si eficient care se utilizeaza in sistemele solare. Acesta este special conceput pentru a elimina lichidele solare descompuse si noroiul, care pot duce la blocaje in conductele colectoare. Curatatorul garanteaza o eficienta optima de functionare a sistemelor solare existente. Acesta este un lichid limpede, incolor si inodor, fiind recomandat pentru toate tipurile de sisteme solare.


0.00 Ron

Debitmetrul reglabil cu control solar si scara gradata este un dispozitiv care ajuta la masurarea si reglarea debitului de glicol dintr-o instalatie solara. Glicolul reprezinta fluidul de transfer de caldura esential pentru functionarea unui sistem de panouri solare.


0.00 Ron

Debitmetru solar reglabil cu scala pentru mix de glicol este un instrument de masurare, util in instalatiile solare, care are rolul de a masura debitul de glicol. Debitmetrul solar reglabil se monteaza pe retur si este creat special pentru a oferi si posibilitatea de reglaj a debitului de glicol.


273.60 Ron

Glicolul solar reprezinta asadar fluidul de transfer de caldura esential pentru functionarea unui sistem de panouri solare. Acesta este compatibil cu marea majoritate a panourilor solare plane Idella Family Standard si nu este recomandat pentru instalatiile solare cu panouri care au tuburi vidate.


352.80 Ron

Glicolul sau antigelul solar este un vector termic recomandat in instalatiile de incalzire cu panouri solare. Glicolul solar fluid pentru transferul de caldura, destinat panourilor solare cu tuburi vidate are un rol important in incalzirea apei menajere din locuinta, dar si in incalzirea propriu-zisa a locuintei. Prin intermediul glicolului, energia captata de panourile solare cu tuburi vidate este transferata catre rezervorul de stocare.


286.56 Ron

Mecanismul de reglare solar cu gradatie este un instrument de masurare a debitului de glicol, fluidul de transfer de caldura esential pentru functionarea unui sistem de panouri solare. Denumit si debitmetru, acest mecanism de reglare este prevazut cu gradatie, fapt ce ofera posibilitatea reglarii debitului de glicol.


662.40 Ron

Acestea au atat rol de masurare, cat si de reglare a debitului de glicol si asigura o precizie mare pentru monitorizarea acestui lichid. Mecanismul de reglare TacoSetter este un debitmetru cu bypass reglabil si robinet pentru masurarea si reglajul debitului de glicol.


135.36 Ron

Mini termometrul digital RTM1 cu baterie si ecran LCD masoara temperatura aerului si a substantelor lichide, fiind ideal pentru masuratorile de rutina. Mini termometrul digital poate fi utilizat si in cazul sistemelor solare de incalzire, indicand temperatura dintr-o incapere in care caldura este furnizata cu ajutorul panourilor solare.

În afara stocului

446.40 Ron

Refractometrul este un aparat de masurare a indicelui de refractie si poate fi folosit pentru determinarea compozitiei unui amestec de substante. Refractometrul utilizat in sistemele solare sunt ideale pentru determinarea exacta a continutului de propilena, etilena si glicol din mediul de transfer de caldura al sistemului solar.


106.56 Ron

Testerul pentru antigel Glycomat are rolul de a verifica punctul de congelare a lichidului de transfer de caldura, intr-un sistem de incalzire cu panouri solare. Testerul este compatibil pentru toate amestecurile de propilen glicol-apa si are un domeniu de masurare de la -5°C la -35°C.

Glycolul sau antigelul solar este fluidul de transfer de caldura, indispensabil pentru functionarea unui sistem de panouri solare pentru incalzirea apei menajere utilizate intr-o gospodarie. Energia generata de panourile solare este transferata prin glycol sau antigel solar, in rezervorul de stocare solara. Acest fluid de transfer de caldura este esential pentru incalzirea apei menajere pe care o folosim la bucatarie sau la baie, dar si pentru incalzirea efectiva a locuintei. Acest fluid asigura si protectie impotriva inghetului circuitelor termice. Exista antigel solar compatibil numai pentru panourile solare cu tuburi vidate si antigel solar potrivit numai pentru panourile solare plane.