Filtre Filtre

Tevi flexibile instalatii solare

900.00 Ron

Cablul de conectare solar cu senzor preizolat, din otel inoxidabil, este conceput special pentru montajul instalatiilor solare termice. Acesta este prevazut cu teava dubla ondulata, flexibila, realizand fara probleme conexiunea intre campul de panouri solare, grupul de pompare si boiler.


122.04 Ron

Conducta solara din plumb cu izolare Nano, rezistenta la razele ultraviolete este prevazuta cu dubla curgere, optimizata cu cablu senzor integrat si special conceputa pentru a realiza o utilizare optima a unui sistem solar termic. Materialul din care este conceputa aceasta conducta solara asigura intotdeauna un flux optim, fapt ce o defineste ca fiind alegerea ideala pentru conectarea la colectoarele solare de inalta performanta.


64.08 Ron

Pentru a fi conectate la instalatiile solare de incalzire, vasele de expansiune au nevoie de un furtun. Furtunul din otel inoxidabil AG, cu accesorii, este ideal pentru conectarea rapida si eficienta intre rezervorul de expansiune si instalatia solara.


64.08 Ron

Pentru a fi conectat la instalatia solara de incalzire, orice vas de expansiune solara are nevoie de un furtun. Flexibil si realizat din otel inoxidabil, furtunul AGxAG cu accesorii este ideal pentru conectarea rapida si eficienta intre rezervorul de expansiune si instalatia solara.


47.88 Ron

Furtunul din otel inoxidabil extensibil IG este un furtun flexibil din inox utilizat pentru buna functionare a unui sistem de incalzire cu panouri solare. Acest furtun are rolul de a conecta vasul de expansiune solara la grupul de pompare solara sau la instalatia de incalzire solara.


64.08 Ron

Realizat din otel inoxidabil, furtunul flexibil IGxIG cu accesorii, ideal pentru sisteme solare, dispune de un filet interior-interior si este foarte util pentru conectarea  vaselor de expansiune solara la instalatiile solare. Rolul acestor rezervoare de expansiune este de oferi un loc optim pentru cresterea in volum a antigelului sau a lichidului de incalzire, utilizat intr-un sistem cu panouri solare.


64.08 Ron

Furtunul flexibil AGxIG cu accesorii pentru conectarea vaselor de expansiune, realizat din otel inoxidabil, dispune de un filet exterior-interior si se utilizeaza pentru functionarea optima a unui intreg sistem solar. Acest furtun are rolul de a realiza conectarea rapida a vasului de expansiune, la statia solara.


7.11 Ron

Inelul insert pentru tevi ondulate este un fiting folosit ca masura de siguranta pentru piulita de conectare a tevilor de inox. Tevile de inox sunt cele care realizeaza conectarea simpla sau rapida a panourilor solare, a pompei si a rezervorului solar, intr-un circuit inchis.


92.16 Ron

Kitul solar de prindere tip colier, din plumb, contine o serie de accesorii necesare pentru prinderea tevilor solare. Astfel, acest kit cuprinde patru cleme ovale galvanizate, patru suruburi de tip carlig si tot atatea prize de perete, fiind ideal pentru montajul tevilor solare flexibile care fac legatura intre panourile solare, grupul de pompare si boiler.


7.11 Ron

Sigiliul pentru tevi solare ondulate este un accesoriu care se utilizeaza ca masura de siguranta pentru a nu permite deconectarea piulitei care leaga tevile din otel inoxidabil, utilizate pentru conectarea echipamentelor solare. Acest sigiliu este prevazut cu garnitura pentru etansare si ofera siguranta ridicata.


30.96 Ron

Teava flexibila ondulata este un cablu de conectare ce face legatura intre panourile solare, grupul de pompare si boilerul, fiind un echipament necesar pentru functionarea unei instalatii solare. Mai exact teava flexibila din otel inoxidabil este utilizata pentru a realiza circuitul termic inchis intre panourile solare si serpentina boilerelor de acumulare.


2.88 Ron

Tubul pentru ingustarea tevilor solare este un accesoriu care se utilizeaza pentru ingustarea tevilor solare si se amplaseaza la capatul acestor tevi. Tevile solare izolate permit conectarea simpla si economica a panoului solar, a pompei si a rezervorului solar, intr-un circuit inchis.

Tevile flexibile pentru instalatii solare sunt indispensabile pentru realizarea unui montaj corect si complet al echipamentelor solare. Tevile flexibile ajuta la realizarea conexiunilor dintre panourile solare si boilere, dar si la punerea in contact a altor echipamente dintr-o instalatie solara. Din categoria tevilor flexibile pentru instalatii solare fac parte si furtunurile din otel inoxidabil, cu ajutorul carora se realizeaza conectarea rapida dintre rezervorul de expansiune si instalatia solara. Pentru un montaj optim, exista si tuburi special create pentru ingustarea tevilor solare, accesorii care se monteaza la capatul acestor tevi, in scopul conectarii tuturor echipamentelor ce alcatuiesc o instalatie solara de incalzire a apei (panourile solare, pompa, boilerul solar).