Categorii

Facebook

Ultimele comentarii

Conducta solara din plumb cu izolare-Nano rezistenta la razele UV

Conducta solara din plumb cu izolare-Nano rezistenta la razele UV

 
122.04 Ron
(145.23 Ron pret cu TVA)
esolar10019
În stoc
+

Prezentare conducte solare din plumb cu izolare-Nano

Conducta solara din plumb cu izolare Nano, rezistenta la razele ultraviolete este prevazuta cu dubla curgere, optimizata cu cablu senzor integrat si special conceputa pentru a realiza o utilizare optima a unui sistem solar termic. Materialul din care este conceputa aceasta conducta solara asigura intotdeauna un flux optim, fapt ce o defineste ca fiind alegerea ideala pentru conectarea la colectoarele solare de inalta performanta. Conducta solara contribuie si la reducerea pierderilor de caldura, necesita un spatiu mic pentru instalare si este usor de utilizat.

Detalii conducte solare din plumb cu izolare-Nano

Conducta solara din plumb Nano ondulata si din otel inoxidabil cu dubla curgere, optimizata cu cablu de senzor integrat, special conceputa pentru a realiza o utilizare optima a unui sistem solar termic, precum si pentru a conduce incalzirea. Materialul din care este conceputa asigura intotdeauna un flux optim si este, prin urmare, ideala pentru conectarea la colectoare de inalta performanta.  

Specificatii conducte solare din plumb cu izolare-Nano

 • Reducerea pierderilor de caldura;
 • Rezistenta la vreme si raze UV;
 • Izolare flexibila la temperaturi ridicate (λ conductivitatea termica 0.014 W/mK);
 • Necesar un spatiu putin pentru instalare;
 • Teava ondulata din otel inoxidabil flexibil cu linii de flux;
 • Split si retur;
 • Cablu de senzor, integrat cu doua fire;
 • Disponibila la rola sau la metru;
 • Usor de instalat;
 • Usor de utilizat, cu instructiuni detaliate pentru modele:  DN 16, DN 20 si DN 25.

 

Date tehnice conducte solare din plumb cu izolare-Nano

 • Teava ondulata din otel inoxidabil;
 • Tub ondulat din otel inoxidabil 316L, plisat fin;
 • DIN 1.4404; EN 10380;
 • Izolatie: Nano-izolare, CA 7 mm, PVC, de aproximativ 1 mm (7 mm Nano corespunde la aproximativ 25 mm);
 • Izolatie standard (valoare de referinta: λ 0.04 W/mK);
 • Cablu senzor: senzor de linie integrat cu doua fire;
 • Aplicatie: rece si cald, solar, aer conditionat, ventilatie;
 • Interval de temperatura: -200°C la +200°C (pe termen scurt pana la +600°C);
 • Conductivitatea termica: λ 0.014W/mK (la T = 40°C);
 • Descriere: impermeabil la apa si umezeala, rezistent la fluxul raze UV, rezistent la intemperii, cu retur de diferentiere.

 

Tabel cu informatii pentruconducte solare din plumb cu izolare-Nano

 

DN (mm)

UWM

Grosimea izolatiei

Dimensiuni
(AxB)

Min. Raza de indoire
(on-off)

16

4.3"

Invelis aproximativ 7 mm + 1 mm

aprox. cca 33x75 mm

aprox. 160 mm

20

1"

Invelis aproximativ 7 mm + 1 mm

aprox. cca 38x85 mm

aprox. 180 mm

25

1/4"

Invelis aproximativ 7 mm + 1 mm

aprox. cca 43x98 mm

aprox. 200 mm

 

Conducte solare din plumb, indispensabila in sistemele termice

Viata noastra se invarte in jurul a multiple nevoi. De exemplu, nevoia de electricitate este una accentuata cu fiecare zi si cu dezvoltarea constanta a tehnologiei. Avem nevoie, de asemenea, de apa calda in locuinta, pentru treburile din bucatarie sau pentru baie.

Indiferent de necesitati, este important sa calculam lunar facturile si sa ne informam in privinta unor alternative mult mai econome care sa ne ajute sa avem o casa echipata inteligent.

Sistemele solare termice pentru apa calda, eficienta si economie

Pentru a obtine energie electrica, existe sisteme solare fotovoltaice sau sisteme eoliene care folosesc soarele sau vantul pentru a genera electricitate. Pe de alta parte, energia solara poate fi folosita si in alte sisteme, asa cum sunt cele termice.

Un sistem solar termic pentru obtinerea apei calde menajere are avatajul ca foloseste energia gratuita a soarelui pe post de materie prima si nu implica nicio factura lunara de platit. Aceasta varianta este una economa si eficienta, investitia intr-un sistem solar termic amortizandu-se rapid.

Orice sistem solar termic are nevoie de conducte solare din plumb de calitate

Un sistem solar termic este compus din mai multe componente. Desi, aparent, panourile solare sunt cele care joaca rolul principal, nu trebuie sa neglijam conductele, care au si ele un rol important. Fara conducte solare din plumb nu se poate face conectarea la colectoarele solare de inalta performanta si astfel nu putem beneficia de apa calda in locuinta.

Puteti opta pentru conducte solare din plumb cu izolare – Nano si rezistenta la razele UV, calitatea fiind asigurata in acest caz.  De exemplu, aceste conducte solare din plumb cu dubla curgere este perfecta pentru a reduce pierderile de caldura si pentru a se instala si folosi cu usurinta.

Conducte solare din plumb, alegerea perfecta pentru sistemul termic

Calitatea este primordiala atunci cand alegem o conducta solara. Materialul preferat de catre clienti este plumbul, caci este durabil si de calitate. Aceste conducte solare din plumb cu dubla curgere si izolare – Nano sunt special concepute pentru a fi o alegere inteleapta pentru sistemul termic. Materialul din care sunt construite aceste conducte solare din plumb asigura un flux optim si scad semnificativ pierderile de caldura.

Asemenea conducte solare din plumb, izolate si rezistente la razele ultraviolete sunt optimizate cu cablu de senzor integrat. Puteti achizitiona conducte solare din plumb la rola sau la metru, montarea fiind usoara, iar spatiul necesar pentru instalare mic.

No posts found

Write a review