Filtre Filtre

Distribuitori si casete distributie incalzire in pardoseala


453.60 Ron

Colector din otel inoxidabil DN 25 - 1" cu conexiune filet cu inel. Acesta este fabricat dintr-un tub rotund de otel inoxidabil de inalta calitate (AG) cu metru de debit in flux (sus), supapa de control integrata in retur (jos) si cu M30 x 1,5 DN 20 - ... 3/4" con euro.


360.00 Ron

Cutie de distributie cu picioare reglabile cu priza, panou frontal si deflector demontabil. Datorita panoului din spate cu fante orizontale instalarea este universala si rapida. Rama si usa cutiei de distributiei permite conectarea acestuia cu ipsosul, peretele si culoarea acestuia.


395.28 Ron

Distribuitorul de incalzire din alama de inalta calitate MS 58, DN 25 (1"). Este asambat complet in functie de consolele izolare fonic DIN 4109. Distribuitorul prezinta cea mai simpla conexiune reciproca DN 25 (1") cu filet interior.


471.60 Ron

Distribuitor din alama DN 25 (1"), montat pe o consola izolata fonic in conformitate cu DIN 4109, cu conexiune simpla reciproca DN 25 (1") cu filet interior, cu biberon cu conexiune DN 20 (3/4"), cu con euro de 50 mm, articulatii plate de etansare. Acesta are adancimea redusa la instalare, iar functia si presiunea testate.


15.84 Ron

Dop pentru colector pentru incalzirea prin pardoseala din alama cu autoetansare.


360.00 Ron

Dulapul de distributie este acoperit intr-un strat de pulbere alba (RAL 9016) fiind potrivit pentru toate sistemele de placaje si pentru montarea cu peretele. Acesta poate fi complet demontat si se blocheaza cu monezi.


345.60 Ron

Extensie contor orizontala de energie termica fara pierderi de energie pentru contorul de energie termica. Acesta are trei supape in scopul inlocuirii lor rapide fara pierderi mari de apa in sistem.


100.08 Ron

Grupul final pentru colector cu autoetansare pentru sisteme de incalzire prin pardoseala. Acesta este din alama si include aerisire, coada si o valva pentru umplere si golire.29.88 Ron

Piesa de capat pentru colector fara montaj cu autoetansare pentru sisteme de incalzire prin pardoseala.


29.88 Ron

Piesa de tranzitie pentru colector fara adaptor de la un filet exterior la montaj de compresiune. Aceasta este utila sistemelor de incalzire prin pardoseala.

Distribuitorii si casetele de distributie incalzire in pardoseala sunt elementele esentiale ale sistemelor de incalzire in podea. Un distribuitor-colector dintr-un sistem de incalzire in pardoseala se amplaseaza intre sursa de caldura, care poate fi o centrala termica sau o pompa de caldura, si circuitele existente sub podea. Distribuitorul sau colectorul are rolul de a regla caldura la instalatia de incalzire in podea, fiind montat intr-o cutie metalica, denumita si caseta de distributie.