Cum comand?

1. Puteti comanda folosind formularul Online al magazinului:
 
Pentru a alege produsele dorite navigati pe site cu ajutorul meniului din stanga prin categoriile de produse sau folosind campul de cautare din partea dreapta.
 
In momentul in care ati gasit un produs care se potriveste necesitatilor dvs selectati cantitatea dorita si apasati pe butonul adauga in cos
 
Dupa ce ati adaugat produsele dorite in cos, puteti verifica cosul dvs, in coltul din dreapta sus al site-ulu. In pagina cosului de cumparaturi aveti posibilitatea sa vedeti lista produselor alese. De asemenea in aceasta pagina puteti sa actualizati cantitatea sau sa renuntati la unul sau mai multe produse. 

Pentru a mai adauga produse puteti neviga pe site folosind meniul sau functia de cautare.

 
Pentru calcularea costului de transport selectati butonul:
 
Dupa ce ati selectat produsele puteti trece la urmatorul pas Finalizare Comanda -> urmand ca apoi sa va Autentificati cu o adresa de e-mail ca si Vizitator sau Utilizator Permanent
 
 
Completati detaliile personale si cele privind livrarea comenzii.
Campurile marcate cu * sunt obligatorii !
 

Dupa completarea datelor personale si adresa unde doriti sa primiti comanda dumneavoastra trebuie selectata metoda de plata preferata. Pentru a finaliza comanda dumneavoastra apasati butonul Plaseaza Comanda.
 
 
 
 
2. Puteti trimite mail la info@esolar.ro cu datele dvs pentru factura proforma si produsul dorit; scrie-ti si adresa de livrare daca difera cat si numarul de telefon mobil pentru curier.
 
 
Livrarea produselor:

Livrarea produselor se face prin Curier Rapid Cargus. Daca produsul este pe stoc livrarea se face in 1-2 zile lucratoare, dupa confirmarea telefonica. Costul transportului prin curier rapid Cargus este de 15 RON catre localitatile in aria de acoperire a curierului din Romania pentru comenzi mai mici de 1000 RON.
 
Pentru Comune sau Sate in afara ariei de acoperire Cargus, se va percepe o taxa de transport de 34 lei, de care veti fi informat telefonic.
 
 
Pentru livrarea prin Posta Romana, costul de transport standard este de 16 Lei. Acesta se poate modifica, in functie de greutatea coletului sau de suma ramburs. Veti fi informat telefonic de costul total al transportului.
 
Comenzile inregistrate in fiecare zi dupa ora 13:00 vor fi expediate a doua zi lucratoare. Comenzile efectuate in zilele de Vineri dupa ora 12.00, Sambata si Duminica, vor fi expediate in cursul zilei de Luni.

Cat ma costa livrarea:
Primul kg costa 15 Lei; al doilea kg si restul costa 1 leu fara TVA.
 

Care sunt modalitatile de plata?
- Plata in avans prin OP
- Plata Ramburs la primirea coletului
- Plata prin Transfer Bancar
- Plata PayPal
- Plata cu Cardul Bancar
 
Livrare & Retur


Informatii privitoare la termenul de livrare


Termenul de livrare este de cca. 1 - 45 zile, daca nu se specifica altfel, socotit de la data preluarii comenzii Dvs. Acest termen este orientativ, el putand fi modificat din motive independente de vointa noastra, iar in acest caz este dat minimul si maximul cu care lucram in mod uzual. In cazul in care produsele comandate va vor fi livrate in mai multe transe, Dvs. veti achita doar cheltuielile de livrare aferente primului colet. In cazul in care unul sau mai multe dintre produsele comandate nu se mai afla pe stoc, veti fi instiintat in acest sens. Produsele se livreaza in limita stocului disponibil.


Cheltuieli suplimentare

Daca valoarea comenzii depaseste 1000 lei si este pana in 50 de KG, transportul este suportat* de eSolar.ro

*De la 51 de KG pretul transportului revine cumparatorului:
- 51-100kg = 35 euro fara TVA
- 101-200 kg = 70 euro fara TVA
- 201-300 kg = 110 euro fara TVA
- 301-500 kg = 190 euro fara TVA
- peste 500 kg se discuta punctual


Modalitati de livrare:


Cheltuielile de livrare sunt in medie de 15 lei per comanda (pret valabil pentru livrarile la domiciliu de catre o firma de curierat rapid). Desigur, acesta e un pret minim la 1 kg/colet iar pe masura ce greutatea creste va creste si costul livrarii. Recomandam din acest motiv sa se faca plata anticipat integral pentru a evita costul transportului rambursului. Totodata daca valoarea comenzii este mai mare de 1000 lei cu tot cu TVA, noi vom suporta costul transportului, inclusiv al rambursului. Preturile afisate cat si cheltuielile/taxele suplimentare sunt cu TVA inclus.


Produsele de mari dimensiuni vor fi livrate la domiciliu de catre o firma de curierat rapid. Inainte de livrarea produsului la domiciliu, un reprezentant al firmei de curierat va va contacta telefonic, de aceea este foarte important sa ne comunicati numarul Dvs. de telefon si datele exacte de livrare pentru inlaturarea oricaror obstacole la livrare.


Informatii privitoare la returnarea produselor:


Potrivit art. 4, lit. b din Ordonanta Guvernului nr. 130/2000, consumatorul are dreptul sa notifice in scris eSolar.ro ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. Potrivit conditiilor interne, situl eSolar.ro ofera in acest sens un termen de 14 zile lucratoare. Marfa se returneaza in forma sa originala, fara a fi deteriorata, impreuna cu talonul de retur sau cu o xerocopie dupa factura, pe adresa noastra. Returul se face prin colet postal (nu in plic recomandat) cu confirmare de primire. Din motive administrative, va rugam sa nu returnati produsele cu ramburs ci doar pe cele platite prin banca.


eSolar.ro are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzatoare a produselor, a degradarii ambalajului. Nu aveti posibilitatea de a schimba produsul cu alt produs similar dupa o perioada de folosire, schimbarea de acest gen se accepta numai in momentul livrarii daca se constata deficiente de producator.


Cheltuielile cu returnarea marfii vor fi suportate de catre cumparator. Contravaloarea marfii returnate se va plati in termen de max. 30 de zile, prin virament bancar in contul clientului.


Termene de garantie


Garantia se acorda conform prevederilor Legii 449/2003 precum si a celorlalte acte normative incidente in materie: HG 457/2003 - republicata, HG 982/2007, fara a fi limitativ prevazute. Termenul de garantie decurge de la data emiterii facturii. Cumparatorului i se garanteaza ca in cazul defectarii in conditii normale de utilizare, pe durata perioadei de garantie, produsul va fi reparat gratuit, la sediul unuia dintre prestatorii autorizati si agreati de firma noastra. Urmatoarele situatii duc la scoaterea produselor din garantie: interventii sau reparatii executate de persoane neautorizate; nerespectarea de catre cumparator a conditiilor de manipulare, transport, pastrare, instalare, punere in functiune, exploatare si intretinere prevazute in documentatia ce insoteste produsul sau in conditii ce contravin standardelor tehnice din Romania.


In cazul efectuarii unei reclamatii in perioada de garantie, cumparatorul are obligatia de a prezenta factura fiscala, in original, eliberate la data cumpararii produsului.


eSolar.ro comercializeaza bunuri de folosinta curenta si bunuri de folosinta indelungata. Daca produsul achizitionat de Dvs. nu este insotit de certificat de garantie, atunci acesta nu face parte din categoria bunurilor de folosinta indelungata asa cum aceasta definitie este prevazuta de O.G. nr. 21/1992 - privind protectia consumatorilor, actualizata prin care: "produs de folosinta indelungata" - produsul relativ complex, constituit din piese si subansambluri, proiectat si construit pentru a putea fi utilizat pe durata medie de utilizare si asupra caruia se pot efectua reparatii sau activitati de intretinere din partea furnizorului, nu al cumparatorului".


eSolar.ro respecta dispozitiile Legii 449/2003, prin care compania noastra raspunde pentru lipsa de conformitate aparuta intr-un termen de 2 ani calculat de la data livrarii produsului.

Syntax error in template "string: