Filtre Filtre

Puffere pentru incalzire

7,776.00 Ron

Acumulatorul Ideval IDVL-LSW 1500.1 este complementul ideal pentru orice sursa de caldura independent de orice tehnologie de control. Cu fiabilitate ridicata si de integrare usoara, aceasta ofera o reducere semnificativa a costurilor de instalare si costurile de asamblare.


14,328.00 Ron

Acumulatorul Ideval IDVL-LS 3000 este complementul ideal pentru orice sursa de caldura independenta de orice tehnologie de control. Cu fiabilitate ridicata si integrare usoara, acesta ofera o reducere semnificativa a costurilor de instalare si de asamblare.


8,568.00 Ron

Acumulatorul de stocare stratificat Ideval IDVL-PSW 2000.1 cu un schimbator de caldura evita, prin conceptul lor special de incarcare/descarcare, pierderea energiei. Astfel le sta la dispozitie intregul continut de stocare pentru surplusul absorbtiei de energie al cazanului.


10,404.00 Ron

Bufferul bivalent Ideval KSS 530.2 NKS este un acumulator de apa calda, ce rezista la multe cicluri de incalzire-racire, avand durabilitate mare in timp.


4,197.60 Ron

Sistemul bufferului de stocare a apei Ideval IDVL-LS 800 armonizeaza cu toate sursele de energie. Acesta stocheaza energia termica in straturi, astfel ca ratiile generatoare de caldura, diferite de toti consumatorii, pot fi intotdeauna preluate.


22,320.00 Ron

Sistemul bufferului de stocare a apei Ideval IDVL-LS 5000 armonizeaza cu toate sursele de energie. Acesta stocheaza energia termica in straturi, astfel ca ratiile generatoare de caldura, diferite de toti consumatorii, pot fi intotdeauna preluate.


5,220.00 Ron

Cu bufferul de stocare stratificat Ideval IDVL-PS 1500 nu se mai consuma asa multa energie, fiind astfel conceput pentru incarcare si descarcare, ii sta la dispozitie intregul continut de stocare pentru surplusul absorbtiei de energie al cazanului.


16,200.00 Ron

Bufferul Ideval IDVL-LSW 3000.1 este complementul ideal pentru orice sursa de caldura independent de orice tehnologie de control. Cu fiabilitate ridicata si de integrare usoara, aceasta ofera o reducere semnificativa a costurilor de instalare si costurile de asamblare.


7,191.00 Ron

Bufferul este un acumulator de energie termica ce se ataseaza la pompe de caldura sau la centrale termice. Odata obtinuta apa calda, aceasta nu este folosita in totalitate de catre consumatori. Pentru a se elimina risipa si totodata pentru a se echilibra sistemul de incalzire se foloseste un buffer care preia energia termica si o stocheaza pentru a fi redata atunci cand este necesar.


2,944.80 Ron

Cu bufferul pentru stocarea apei calde Ideval IDVL-PS 500 nu se mai consuma asa multa energie, fiind astfel conceput pentru incarcare si descarcare, ii sta la dispozitie intregul continut de stocare pentru surplusul absorbtiei de energie al cazanului.12,672.00 Ron

Utilizarea Bufferelor bivalente Ideval KSS 1000.2 NKS este o alegere profitabila datorita economiei de energie termica ce se realizeaza prin stocarea apei calde.

Pufferele pentru incalzire sunt acele rezervoare de acumulare a apei calde generata de sistemele de incalzire precum centralele pe combustibil solid sau fluid, sistemele de incalzire solara sau pompele de caldura. Pufferele pentru incalzire stocheaza agentul termic in instalatiile de incalzire, iar datorita lor este redus considerabil consumul de combustibil. Astfel, pufferele cresc randamentul tuturor sistemelor de incalzire, intrucat inmagazineaza o cantitate mare de energie termica ce este furnizata utilizatorilor, in functie de necesitate.