Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Buffer pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS

Ideval WPS 350.2 WS
(8,557.29 Ron pret cu TVA)
7,191.00 Ron
În stoc
+

Descriere buffer pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS

Bufferul este un acumulator de energie termica ce se ataseaza la pompe de caldura sau la centrale termice. Odata obtinuta apa calda, aceasta nu este folosita in totalitate de catre consumatori. Pentru a se elimina risipa si totodata pentru a se echilibra sistemul de incalzire se foloseste un buffer care preia energia termica si o stocheaza pentru a fi redata atunci cand este necesar.

Bufferul pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS are serpentina pentru solar, schimbatoare de caldura de inalta performanta si este foarte util atat pentru o casa monofamiliala, cat si multifamiliala. Utilizarea pompei de caldura in combinatie cu avansatele panouri solare de inalta performanta au fost un stimulent pentru dezvoltarea si punerea in aplicare a acestui extraordinar buffer pentru pompe de caldura – un tanc de inalta performanta. Tehnologia sofisticata garanteaza cele mai mari randamente.

 

Detalii buffer pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS

 • Suprafata mare a tubului schimbator de caldura pentru pompe de caldura;
 • Schimbator suplimentar de caldura pentru sistemul de panouri solare;
 • Baza dubla a memoriei pentru maxima performanta al transferului de caldura a sistemului solar;
 • Buffer ideal pentru pompe de caldura sau pentru centrale in condensare;
 • Protectie la coroziune interioara prin emailare in doua straturi si doi anozi de magneziu;
 • Constructie robusta a cazanului din otel de inalta calitate, calitate asigurata (perete gros);
 • Buffer ideal pentru zonele reabilitate;
 • Curatarea flansei permite posibilitatea conexiunii unui sistem corespunzator de incalzire electrica cu rezistenta;
 • NOTA: Bufferul nu are un cilindru dublu de memorie.

 

Inserari - pompa de caldura sau centrala in condensare: Datorita marelui dublu registru in zona memoriei superioare a bufferului, pompa de caldura sau cazanul de condensare atinge cea mai buna performanta energetica cu acest puffer.

Aplicatii solare: In partea inferioara a pufferului este un schimbator special de caldura solara cu suprafata subacvatica suplimentara disponibil in dublul cilindrului de stocare.

 

Date tehnice buffer pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS

 • Capacitate: 350 l;
 • Diametru: 580 mm;
 • Inaltime: 1800 mm;
 • Suprafata schimbatorului 1: 3,0 m²;
 • Suprafata schimbatorului 2: 1,45 m²;
 • Garantie 3 ani, 6 ani daca produsul este montat de catre solar-service.ro!

 

Foloseste un buffer pentru pompa de caldura in locuinta ta

Energia termica este foarte importanta in orice locuinta, deoarece nu ne putem desfasura activitatile normale, daca in timpul sezonului rece nu avem o sursa de caldura. Confortul propriu conteaza foarte mult, asa ca trebuie sa cugetati bine inainte de a face alegerile cu privire la sursa de incalzire.

Exista multe modalitati de a produce caldura in locuinta, fiecare dintre ele avand avantaje si dezavantaje. Este foarte greu sa gasesti instalatia ideala, care sa indeplineasca simultan multiple calitati. Cumparatorii cauta mereu la centralele termice eficienta, durabilitate, economie si performanta. Toate aceste criterii pot fi atinse daca va achizitionati o centrala termica sau o pompa de caldura, indiferent daca aceasta foloseste energia din pamant sau din aer.

Totusi, exista un mic truc pe care il puteti folosi, ca si posesor de pompa de caldura. Achizitionand un buffer pentru pompa de caldura veti beneficia de un randament sporit al sistemului de incalzire.

Ce este si de ce ne ajuta un buffer pentru pompa de caldura in performanta energetica?

Un buffer pentru pompa de caldura este cunoscut si sub denumirile de puffer, acumulator, rezervor de acumulare, vas tampon de agent termic etc. Rolul lui este precis, fiind de fapt o acumulare termica atasabila la pompele de caldura sau la centralele termice.

Avantajele folosirii unui buffer pentru pompa de caldura sau pentru centrala termica sunt multiple. In primul rand, acest buffer pentru pompa de caldura are rolul de a reduce piederile de energie termica ale instalatiei, obtinandu-se astfel o eficienta mai mare pentru centrala, chiar daca se folosesc aceleasi resurse. Un buffer pentru pompa de caldura poate contribui la o crestere cu pana la 30% a autonomiei de ardere, fapt care demonstreaza beneficiile produsului.

Un buffer pentru pompa de caldura va elimina risipa de energie termica

Folosindu-se un buffer pentru pompa de caldura se va elimina risipa de energie termica, deoarece el o stocheaza si o reda in momentul in care este nevoie. Este de inteles ca, din moment ce nu se mai face risipa de energie termica, instalatia de producere a caldurii pentru locuinta va fi mai economa.

Datorita marelui dublu registru din zona de memoria superioara a bufferului, se atinge cea mai buna performanta energetica a pompei de caldura sau a cazanului de condensare.

Un buffer pentru pompa de caldura pentru perfomanta energetica este extrem de util, contribuind la o crestere a randamentului.  Bufferul cu capacitate de 350 de litri pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS este perfect atat pentru casele monofamiliale, cat si pentru cele multifamiliale, deoarece reuseste cu succes sa isi indeplineasca obiectivul pentru care a fost creat in ambele medii.

Buffer pentru pompa de caldura Ideval WPS 350.2 WS (Buffer_pentru_pompa_de_caldura_Ideval_WPS_350.2_WS_3001.doc, 384 Kb) [Descărcare]

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!