Filtre Filtre

Seturi panouri solare plane fara boiler

29,191.03 Ron

Kitul cu sase panouri solare Idella Family Standard, fiecare avand dimensiunea de 2.08 mp, reprezinta alegerea ideala pentru incalzirea apei menajere din locuinta, apa ce poate fi utilizata atat la igiena intima, cat si la treburile gospodaresti. Persoanele care apeleaza la acest kit solar pot avea parte de apa calda cu costuri minime, pe tot parcursul anului.


28,935.50 Ron

Kitul de colectoare solare dispune de sase panouri plane IFST, de cate 2,05 mp fiecare sau 2,54 mp fiecare, o statie solara, un controler si set de baza pentru montarea pe acoperis. Persoanele care achizitioneaza un asemenea sistem solar trebuie sa dispuna deja de un boiler, obligatoriu cu doua serpentine.


10,939.03 Ron

Kitul de panouri solare IFST 2.02 dispune si de o statie solara si un controler solar, echipamente responsabile de functionarea intregului sistem. Rolul statiilor solare este ca sa porneasca pompa pentru punerea in miscarea a lichidului de incalzire (antigel) atunci cand temperatura acestuia in panou este mai mare dacat a apei din boiler.

În afara stocului

12,776.40 Ron

Kitul solar Idella Family Standard 2.02 cu rezervor de stocare si incalzire a apei menajere contine trei panouri solare fotovoltaice, o statie solara si un controler diferential. Aceste sisteme de instalatii solare sunt ideale pentru persoanele care locuiesc la casa, fie in mediul urban, fie in mediul rural si care isi doresc facturi mai mici la intretinere.

În afara stocului

16,426.80 Ron

Kitul de panouri solare Idella Family Standard 2.02 cu patru panouri solare si set de montare pentru acoperisul din tigla este alegerea ideala pentru a incalzi apa folosita in bucatarie, la spalatul vaselor, dar si la baie, pentru igiena intima. Kitul solar IFST 2.02 mai contine o statie solara germana si un controler solar care controleaza functionarea intregii instalatii termice.

În afara stocului

21,853.73 Ron

Destinat locuintelor unifamiliale sau duplexurilor care au deja un boiler, kitul solar IFST 2.08 cu patru panouri solare plane Idella Family Standard este alegerea ideala pentru facturi mai mici la intretinere. Panourile solare capteaza energia de la soare si, cu ajutorul acesteia, incalzesc gratuit apa menajera din locuinta.

În afara stocului

35,834.76 Ron

Kitul Solar Idella Family Standard 2.08 cu 8 colectoare solare este solutia optima pentru familiile care vor sa plateasca facturi mici la apa calda. Alcatuit din panouri solare plane, rezistente in timp, kitul solar dispune si de o statie solara germana care asigura recircularea agentului termic in circuitul solar.

În afara stocului

33,900.05 Ron

Kitul solar pentru apa calda cu opt panouri solare IFST 2,05/2,54 fara boiler, este recomandat in cazul unor cladiri in care locuiesc mai multe familii, duplexuri sau chiar ferme. Acest sistem solar este ideal pentru incalzirea apei menajere folosita pentru uz gospodaresc si chiar igiena intima.


21,476.52 Ron

Kitul solar termic cu patru panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este un sistem de incalzire ideal pentru case, vile sau duplexuri,  si are rolul de a incalzi apa menajera din locuinta cu ajutorul energiei captate de la soare. Kitul solar dispune de patru colectoare solare plane Idella Family Standard, o statie solara cu consum redus de energie, un controler si un set de baza pentru instalarea pe acoperis.


17,229.89 Ron

Pachetul solar fara boiler cu panouri solare plane IFST 2.08 contine trei colectoare solare Idella Famili Standard, fiecare avand 2.08 mp si este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc facturi mai mici la intretinere. Sistemul solar are rolul de a capta energia de la soare, o tranforma in energie termica, incalzind astfel apa menaera din locuinta.

În afara stocului

29,553.03 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Setul de panouri solare plane este ideal pentru o familie numeroasa de peste 4 persoane care are deja boiler instalat. Setul este suficient de mare pentru a acoperi nevoile de apa menajera ale familiei pentru ca au o suprafata mai mare de absorbtie.


31,393.44 Ron
FARA BOILER, 10-20 mp, Germania

Pachetul cu panouri solare este suficient de mare pentru a satisface usurinta nevoile de incalzire ale familiei. Instalarea acestor panouri soare plane fara boiler se recomanda a fi facuta de catre o firma de specialisti in energie alternativa.

Daca exista un boiler pentru apa calda menajera sau/si un puffer pentru incalzirea casei se poate integra in sistem un pachet de panouri solare plane care sa ajute consistent in economia energetica a imobilului.