Atenție Cookie-urile sunt folosite pe acest site pentru a oferi cea mai buna experienta pentruutilizator. Daca veti continua, vom presupune ca sunteti de acord sa primiti cookie-uri de pe acest site. OK

Kit solar termic cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54

esolar10206
(25,557.06 Ron pret cu TVA)
21,476.52 Ron
În stoc
+

Prezentare kit solar pentru apa calda cu 4 panouri solare IFST 2,05/2,54

Kitul solar termic cu patru panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este un sistem de incalzire ideal pentru case, vile sau duplexuri,  si are rolul de a incalzi apa menajera din locuinta cu ajutorul energiei captate de la soare. Kitul solar dispune de patru colectoare solare plane Idella Family Standard, o statie solara cu consum redus de energie, un controler si un set de baza pentru instalarea pe acoperis. Acest sistem este indicat in cazul locuintelor care au deja montat un boiler, insa acesta trebuie sa prezinte doua serpentine, una pentru incalzire cu sistem solar, iar cealalta pentru incalzire cu centrala termica.

Detalii kit solar pentru apa calda cu 4 panouri solare IFST 2,05/2,54

Kitul solar termic cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 ideal pentru incalzirea apei menajere. Acesta are 4 panouri, o statie solara, un controler diferential solar si accesorii de extinde de pana la  8.20/10.16 m².Componente kit solar pentru apa calda IFST 2,05/2,54

  • 4 colectoare solare plane IFST2.05 (8.20 m²) sau IFST 2,54 (19,2 m²);
  • 1 statie solara Idroline S2 (cu doua circuite), cu pompa de baza cu consum redus de energie;
  • 1 controler diferential solar Idesol cu 2 senzori;
  • 3 seturi de conectori + dop de inchidere;
  • 1 kit de accesoriu pentru statie solara cu vas de expansiune de 25 L;
  • 2 x 10 L de glicol concentrat;
  • 1 set  de baza pentru instalare pe acoperis pentru 2 colectori solari;
  • 2 extensii de montaj pentru acoperis pentru 1 colector;
  • 1 set de conexiune pentru colectoarele solare pentru tur si retur.

 

Investeste inteligent intr-un kit solar pentru apa calda

In fiecare locuinta apa calda reprezinta un element necesar confortului. Fie ca este folosita in bucatarie, pentru spalarea vaselor, fie in baie pentru igiena personala, apa calda este indispensabila.

Un kit solar pentru apa calda cu colectoare care incalzeste apa menajera a inceput sa fie din ce in ce mai apreciat. Principalul avantaj este economia facuta, dar si eficienta sporita care ne certifica faptul ca investitia intr-un kit solar pentru apa calda este una inteligenta.

Ce contine un kit solar pentru apa calda?

Pentru a putea intelege tehnologia de functionare a acestui sistem trebuie intai sa aflam ce componente are. Un kit solar pentru apa calda cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este ideal pentru orice locuinta, asigurand in orice moment necesarul de apa calda menajera. Acest kit solar pentru apa calda contine 4 panouri solare plane IFST2.05 (8.20 m²) sau IFST 2,54 (19,2 m²), o statie solara Idroline S2 cu pompa de baza cu consum redus de energie, un controler diferential solar Idesol cu 2 senzori si diverse accesorii necesarii unei montari si functionari adecvate.

Panourile solare plane au rolul de a converti razele soarelui, aceasta energie fiind valorificata apoi, incalzind apa necesara intr-o locuinta.  Asadar, toate componentele acestui kit solar pentru apa calda are un rol important, iar proprietarul se poate bucura in final de economie si eficienta.

Un kit solar pentru apa calda, confort si respect pentru natura

Nu incape indoiala ca un kit solar pentru apa calda este eco-friendly, adica nu afecteaza in niciun fel mediul inconjurator. Soarele, cel care pune in functiune sistemul, ne ofera energia sa in mod gratuit, iar captarea ei cu panourile solare si procesul de transformare ulterioara nu produc deseuri toxice si nici gaze periculoase pentru mediu. Totul se desfasoara intr-un mod „curat”, fara pereclitarea naturii.

In mod normal, apa calda dintr-o locuinta este obtinuta de la retea sau transformata cu ajutorul unui boiler. Acest proces din urma consuma electricitate, in timp ce un kit solar pentru apa calda foloseste energia soarelui si este mult mai econom.

Kitul solar termic cu 4 panouri solare plane germane IFST 2,05/2,54 este ideal pentru locuintele care stiu cum sa investeasca inteligent si care au deja un boiler cu doua serpentine. Astfel, veti profita si de apa calda menajera necesara, dar si de un aport important la incalzirea casei cu o centrala termica aferenta.

No posts found

Scrie o recenzie
 
Comanda Rapida
Puteti plati cu cardul sau prin OP
Calitate garantata
Raport calitate/pret
Contact
Suport clienti 5 zile pe saptamana!