Filtre Filtre

Panouri solare plane individuale

950.50 Ron
0-1 mp, Presurizate, Germania

Panouri solare plane de calitate fabricate integral in Germania. Panourile solare au o garantie de 5 ani. Aceste panouri solare plane Idella Smarty One se folosesc in instalatiile solare pentru apa calda menajera sau/si aport la incalzire.

În afara stocului

2,130.00 Ron
Panou solar plan german Idella Family Standard IFST2,05 de inalta performanta pentru montarea pe verticala este potrivit atat pentru incalzirea apei menajere cat si ca suport de incalzire.
În afara stocului

2,628.00 Ron

Panoul solar plan german Idella Family Standard IFST2,54 este ideal pentru montarea pe verticala si poate fi utilizat cu succes la incalzirea apei menajere din locuinta, dar si ca suport de incalzire. Format dintr-un cadru compact de aluminiu sudat, pe care este fixata o sticla de siguranta, panoul solar este bine sigilat si nu permite patrunderea murdariei sau a apei in interiorul lui.


2,728.80 Ron

Panoul solar plan german Idella Family Standard IFST2,54 cu montare pe orizontala. Prin energia captata de la soare, acest sistem incalzeste nu doar apa necesara in gospodarie, ci poate fi utilizat si ca suport de incalzire.


2,152.80 Ron

Panoul solar plan Idella Family Standard IFST2,05 de inalta performanta pentru montarea pe verticala este ideal atat pentru incalzirea apei menajere cat si ca suport de incalzire. Aceasta instalatie solara este realizata dintr-un cadru compact din aluminiu pe care este fixata o sticla de siguranta.