Filtre Filtre

Centrale termice de interior pe peleti

11,565.00 Ron

Cazanul cu ardere pe peleti Aplites KR 9 kW este conceput in scopul de a arde biomasa granulara sub forma de peleti si pentru a utiliza energia termica rezultata la incalzirea imobilelor si la obtinerea apei calde menajere. Cazanul cu ardere pe peleti Aplites KR 9 kW este la fel de confortabil, ca cele pe gaz metan sau pe petrol lampant, iar principalul avantaj al acestuia este ca arde surse regenerabile de energie.


15,030.00 Ron

Cazanele Granite RF 12 kW sunt cazane cu combustibil solid cu alimentare automata, ce ofera o incalzire pe baza de peleti din rumegus. Intretinerea cazanului cu combustibil pe peleti nu necesita costuri ridicate si poate fi realizata de orice utilizator, fara a avea cunostinte tehnice de specialitate.


16,290.00 Ron

Cazanul cu incalzire pe aer Adakites GL DD EVO 12 kW este echipat pentru a raspunde necesitatilor beneficiarilor si reprezinta alegerea potrivita realizata cu un efort economic si de instalare minim si confort maxim. Autonomia ridicata a rezervorului de 23.5 kg si randamentul de peste 90%  face ca multe dintre necesitatile utilizatorilor sa fie indeplinite prin folosirea cazanului cu incalzire pe aer Adakites GL DD EVO 12 kW.


16,155.00 Ron

Cazanul Basaltus KL DD EVO 9 kW este folosit pentru a transforma prin ardere energia chimica a combustibililor, in energie termica. Cazanul de energie termica pe peleti Basaltus KL DD EVO 9 kW este prevazut cu un desig compact, fiind usor de utilizat, monitorizat si intretinut.


13,500.00 Ron

Cazanul de incalzire cu peleti Aplites AX D 12 kW este folosit pentru a produce apa fierbinte pentru un sistem de incalzire central. Acest cazan, situat de obicei in cladirea incalzita sau in apropierea acesteia, produce apa calda de consum cu ajutorul unui schimbator de caldura. Principalul scop al cazanului de incalzire pe peleti Aplites AX D 12kW este de a transforma prin ardere, energia.


11,430.00 Ron

Cazanul pe peleti Adakites GL 6 kW este unul dintre cele mai eficiente cazane pentru incalzire centrala care foloseste arderea automatizata a peletilor. Cazanul pe peleti Adakites GL 6 kW, foloseste o tehnologie de ardere ce protejeaza mediul inconjurator si ofera utilizatorului un confort ridicat.


11,250.00 Ron

Cazanul pe peleti Andesitus ES 9kW poate asigura incalzirea unei case mici. Are un aspect foarte placut, potrivit pentru interior. Confortul oferit de o asemenea soba pe peleti este sporit, dand caminului un aer placut, aducand cu ea parfumului unui semineu deschis.


13,365.00 Ron

Basaltus FT 9 kW este un cazan pe peleti de inalta calitate, cu functionare automata ce ofera un inalt grad de confort utilizatorului. Cazanul pe peleti Basaltus FT 9 kW are un randament de 91.5% iar functiile arzatorului, controlate prin reglaj electronic, permit adaptarea functionarii cazanului la conditiile concrete ale intregului sistem de functionare.


35,338.50 Ron

Cazanul pe peleti Topo II XL RIKA are un control modern, cu microproicesor programabil, functiile arzatorului, controlate prin reglaj electronic, permit adaptarea functionarii cazanului la conditiile concrete ale intregului sistem de functionare. Topo II XL RIKA este un cazan pe peleti de inalta calitate, cu functionare automata ce ofera un inalt grad de confort utilizatorului.


26,480.00 Ron

Cazanul termic cu ardere pe peleti Revo RIKA este folosit pentru a transforma prin ardere energia chimica a combustibililor, in energie termica. Folosit pentru a incalzi locuinte cu dimensiuni diverse precum birouri, case familiale si spatii industriale, cazanul termic cu ardere pe peleti Revo RIKA permite functionarea in regim autonom, astfel interventia umana fiind la un nivel minim.


12,015.00 Ron

Cazanul termic pe peleti Basaltus FT 6 kW este creat special pentru a furniza energie termica maxima cladirilor cu spatii de dimensiuni relativ mici pecum case familiale, cladiri mici de birouri, case de vacanta, ateliere de lucru si depozite mici. Datorita functionarii cu ardere modulara, cazanul termic pe peleti Basaltus FT 6 kW are un domeniu larg de utilizare.


34,141.50 Ron

Cazanul termic pe peleti Topo II RIKA este creat special pentru a furniza energie termica maxima cladirilor cu spatii de dimensiuni relativ mici pecum case familiale, cladiri mici de birouri, case de vacanta, ateliere de lucru si depozite mici. Combustibilul utilizat de cazanul Topo II RIKA sunt peletii, produsi in general din rumegus, aschii si alte deseuri din lemn.

Centralele termice pot fi si aspectuoase si chiar dorite in interiorul locuintei. Aceste modele de centrale pe peleti au buncarul incorporat si pot fi alimentate direct in casa, in centrala. Eliminarea gazelor se face la exterior printr-un cos, traversand zidul. Ambianta placuta a unei astfel de centrale pe peleti aduce a parfum de semineu deschis. Avantajul este ca nu elimina nici un miros sau fum si este placuta ochiului, relaxandu-te in serile de iarna.