Filtre Filtre

Buffere fara schimbator de caldura

14,328.00 Ron

Acumulatorul Ideval IDVL-LS 3000 este complementul ideal pentru orice sursa de caldura independenta de orice tehnologie de control. Cu fiabilitate ridicata si integrare usoara, acesta ofera o reducere semnificativa a costurilor de instalare si de asamblare.


10,404.00 Ron

Bufferul bivalent Ideval KSS 530.2 NKS este un acumulator de apa calda, ce rezista la multe cicluri de incalzire-racire, avand durabilitate mare in timp.


4,197.60 Ron

Sistemul bufferului de stocare a apei Ideval IDVL-LS 800 armonizeaza cu toate sursele de energie. Acesta stocheaza energia termica in straturi, astfel ca ratiile generatoare de caldura, diferite de toti consumatorii, pot fi intotdeauna preluate.


22,320.00 Ron

Sistemul bufferului de stocare a apei Ideval IDVL-LS 5000 armonizeaza cu toate sursele de energie. Acesta stocheaza energia termica in straturi, astfel ca ratiile generatoare de caldura, diferite de toti consumatorii, pot fi intotdeauna preluate.


5,220.00 Ron

Cu bufferul de stocare stratificat Ideval IDVL-PS 1500 nu se mai consuma asa multa energie, fiind astfel conceput pentru incarcare si descarcare, ii sta la dispozitie intregul continut de stocare pentru surplusul absorbtiei de energie al cazanului.


2,944.80 Ron

Cu bufferul pentru stocarea apei calde Ideval IDVL-PS 500 nu se mai consuma asa multa energie, fiind astfel conceput pentru incarcare si descarcare, ii sta la dispozitie intregul continut de stocare pentru surplusul absorbtiei de energie al cazanului.


12,672.00 Ron

Utilizarea Bufferelor bivalente Ideval KSS 1000.2 NKS este o alegere profitabila datorita economiei de energie termica ce se realizeaza prin stocarea apei calde.


10,512.00 Ron

Sistemul bufferelor cu sistem stratificat de incalzire Ideval IDVL-LS 2500 armonizeaza cu toate sursele de energie. Acesta stocheaza energia termica in straturi, astfel ca ratiile generatoare de caldura, diferite de toti consumatorii, pot fi intotdeauna preluate.


4,572.00 Ron

Sistemul bufferului Ideval IDVL-LS 1000 armonizeaza cu toate sursele de energie. Acesta stocheaza energia termica in straturi, astfel ca ratiile generatoare de caldura, diferite de toti consumatorii, pot fi intotdeauna preluate.2,484.00 Ron

Cu rezervorul pentru apa calda Ideval IDVL-PS 300 nu se mai consuma asa multa energie, fiind astfel conceput pentru incarcare si descarcare, ii sta la dispozitie intregul continut de stocare pentru surplusul absorbtiei de energie al cazanului.


6,624.00 Ron

Rezervorul de stocare Ideval IDVL-LS 1500 este complementul ideal pentru orice sursa de caldura independenta de orice tehnologie de control. Cu fiabilitate ridicata si integrare usoara, acesta ofera o reducere semnificativa a costurilor de instalare si de asamblare.

Bufferele sunt rezervoare pentru instalatiile de incalzire precum centralele pe lemne sau peleti, pompele de caldura sau sistemele de incalzire solare, care au rolul de a prelua si stoca energia termica pentru a o reda atunci cand este necesar. Bufferele pot fi cu unul sau doua schimbatoare de caldura, dar si fara schimbator de caldura (serpentina). Bufferele fara schimbator de caldura sunt vase sau rezervoare de stocare a agentului termic in instalatiile de incalzire, fara serpentina. Bufferele fara schimbator de caldura sunt cele mai uzuale rezervoare de stocare a energiei termice folosite in instalatiile de incalzire cu centrale pe combustibil solid.