Filtre Filtre

Accesorii centrale si cazane peleti

76.50 Ron

Balamalele BTR sunt accesorii necesare pentru functionarea optima a rezervoarelor care depoziteaza peletii necesari functionarii centralelor termice. Aceste componente sunt potrivite pentru silozurile BTR 100 mini, dar si pentru silozurile BTR 150 mini.


198.00 Ron

Sistemul de alimentare al centralei electrice pe peleti se face cu ajutorul unui burghiu, care are rolul de a trimite combustibilul solid din rezervorul de stocare, in acest caz fiind vorba de peleti, spre camera de ardere. Burghiul BTR de dimensiuni 200x1060 milimetri este ideal pentru rezervoarele de tip BTR 200 mini.


189.00 Ron

Burghiul BTR cu dimensiunile 100x910 milimetri reprezinta o componenta importanta care contribuie la functionarea centralelor pe peleti. Burghiul BTR este potrivit pentru silozul de tip BTR 100 mini.


207.00 Ron

Potrivit pentru silozul de tip BTR 250 mini, burghiul BTR de dimensiuni 250x1170 milimetri are un rol important in procesul de ardere a centralelor termice pe peleti.


198.00 Ron

Burghiul este un mecanism de alimentare a centralei termice pe peleti care are rolul de a transporta combustibilul solid din siloz, in centrala termica pe peleti, atunci cand exista cerere de caldura. Burghiul BTR cu dimensiunile 150x1060 de milimetri este potrivit pentru silozurile de tip BTR 150 mini.


522.00 Ron

Capacul pentru silozul BTR cu dimensiunile 100x100 de centimetri este un element indispensabil al acestui buncar ce are rolul de a depozita a combustibilului solid, in acest caz peletii. Cu o greutate de 12 kilograme, capacul pentru siloz BTR 100x100 ofera protectie si siguranta combustibilului utilizat de centrala termica pe peleti si siguranta.


355.50 Ron

Capacul pentru silozul BTR cu dimensiunile 60x60 de centimetri este o componenta esentiala a acestui rezervor de stocare a combustibilului solid. Cu o greutate de 10 kilograme, capacul pentru siloz BTR 60x60 ofera siguranta si protectie combustibilului utilizat de centrala termica pe peleti.


441.00 Ron

Capacul silozului pentru centrala pe peleti cu dimensiuni de 80x80 centimetri si o greutate de 10 kilograme este o componenta necesara acestui rezervor care are capacitatea de a depozita combustibilul solid pentru incalzirea locuintei.


639.00 Ron

Extensiile pentru siloz sunt componente practice care pot fi utilizate in cazul locuintelor ce folosesc centrale termice cu peleti pentru incalzire. Capacul pentru siloz cu extensie este recomandat extensiei rezervorului de stocare a peletilor cu dimensiuni de 80x80 de centimetri si are o greutate de 12 kilograme.


369.00 Ron

Conducta de evacuare BTR 100T are rolul de a elimina gazele arse, rezulate in urma procesului de ardere a peletilor si de a conduce aerul necesar arderii in centrala pe peleti.


216.00 Ron

Conductele de evacuare sunt componente esentiale ce au ca scop evacuarea gazelor arse, emise de centralele pe peleti. Conducta de evacuare BTR 100x1000 nu permite scaparea gazelor in locuinta si este usor de instalat.


175.50 Ron

Conducta de evacuare BTR cu dimensiuni de 100x130 milimetri este un element de siguranta si confort in cazul utilizarii unui sistem de incalzire termica ce functioneaza cu peleti. Conductele de evacuare sunt componente esentiale ce au ca scop evacuarea fumului, rezultat in urma procesului de ardere a peletilor.

In categoria Accesorii centrale si cazane peleti va sunt puse la dispozitie o serie de componente care asigura functionarea optima a instalatiilor de incalzire cu centrale pe peleti. Aici puteti gasi accesorii care favorizeaza alimentarea corespunzatoare a centralei pe peleti cu combustibilul solid, dar si capace pentru silozurile si buncarele in care se depoziteaza peletii, oferindu-le protectie acestora. In aceasta categorie mai puteti gasi si conducte de evacuare pentru eliminarea gazelor arse rezultate in urma arderii peletilor.