Filtre Filtre

Generatoare eoliene 1-5 KW


41,994.00 Ron

Generator eolian cu turbina, cu invertor inclus, adecvat pentru o zona dens populata. Instalatie eoliana propice pentru case izolate de reteaua de electricitate.

În stoc

32,935.50 Ron

Instalatie eoliana de calitate, practica si eficienta pentru zonele joase cu vant puternic. Turbina eoliana de mici dimensiuni utila casei.


26,662.50 Ron

Microcentrale eoliene cu echipamente de inalta calitate si eficient. Produc energie electrica atat ziua cat si noaptea in conditii de vant constant.


19,980.00 Ron

Turbina eoliana pentru casa de 1.5 kW Idella FlyBoy B 1500W este un echipament care produce energie regenerabila, dispunand de doua lame si cu o directie de rotare in sensul contrar acelor de ceasornic. Idella FlyBoy B 1500W prezinta o garantie de 3 ani si dispune de un alternator cu magnet permanent cu trei faze si de magneti realizati din neodim.


29,965.50 Ron

Turbinele eoliene pentru casa de 3kW Idella FlyBoy B 3000W realizate din fibra de sticla si fibra de carbon sunt ideale pentru utilizarea lor in zone cu vant slab deoarece incep sa produca curent de la vant de 3,5 m/s. Aceste turbine eoliene Idella FlyBoy B 3000W sunt renumite pentru functionarea lor silentioasa, dar si pentru preformanta si fiabilitatea lor.

Generatoarele eoliene de la 1 KW pana la 5 KW sunt folosite de proprietarii de case care doresc energie electrica mai mult decat simpla iluminare perimetrala. De regula aceste generatoare eoliene se utilizeaza la casele cu consum redus de energie cat si la cabane de munte sau de mare. Energia electrica produsa din vant si stocata in baterii poate da independenta caselor dotate cu astfel de instalatii eoliene.