Filtre Filtre

Boilere solare pentru apa calda

8,100.00 Ron

Acumulatorul combi Ideval IDVL-SKS 1000/220.1 dispune de un sistem tanc-in-tanc, combinatie dintre rezervorul bufferului de incalzire si boilerul de apa menajera dublu emailat. Suprafata mare a tubului schimbator de caldura permite integrarea de sisteme cu panouri solare.


9,108.00 Ron

Acest acumulator solar combi cu anod de magneziu Ideval  IDVL-SKS-2-1000/250.1 este o combinatie din acumulator-amortizor de incalzire si dintr-un acumulator de apa menajera cu vacuum emailat. Fara prea mult efort la aceasta memorie pot fi conectate mai multe generatoare de energie.


10,440.00 Ron

Acumulatorul solar Ideval IDVL-SP 1000.2 este ideal pentru utilizarea cu panourile noastre solare si cazane cu condensare adecvate. SP cu doua schimbatoare mari de caldura ajunge la puterea maxima a colectoarelor solare.


3,672.00 Ron

Acest acumulator solar emailat Ideval IDVL-SP 300.2 cu tub schimbator mare de caldura din teava de otel fara sudura poate fi folosit pentru cazane cu combustibil lichid, gaz sau combustibil solid poate fi utilizat pentru panouri solare sau pompe de caldura.11,700.00 Ron

Caldura obtinuta de sistemul de incalzire este inmagazinata in Boilerul cu tripla serpentina pentru apa calda Ideval KSS 1000.2 NHSS si poate fi folosita ulterior pentru a incalzi apa menajera.


6,660.00 Ron

Boilerul de apa calda Ideval IDVL-Solarbag 500 este special conceput pentru utilizarea energiei solare in combinatie cu un cazan de condensatie. Acest acumulator este conceput ca un sistem solar complet si dotat cu componentele esentiale, care sunt necesare pentru alimentarea cu energie solara.


9,351.00 Ron

Sistemul de incalzire bazat pe caldura solara nu are aceeasi intensitate pe parcursul zilei. Astfel, pentru a contracara aceasta discontinuitate este foarte utila folosirea unui boiler solar pentru apa calda care sa stocheze toata energia solara captata si o sa redea instalatiei de caldura atunci cand apa se raceste.


8,568.00 Ron

Acest boiler solar combi pentru incalzire si apa calda menajera Ideval IDVL-SKS-2-800/250.1 este o combinatie din acumulator-amortizor de incalzire si dintr-un acumulator de apa menajera cu vacuum emailat. Fara prea mult efort la aceasta memorie pot fi conectate mai multe generatoare de energie.


7,192.80 Ron

Boilerul solar combi Ideval IDVL-SKS 825/220.1 dispune de un sistem tanc-in-tanc, combinatie dintre rezervorul bufferului de incalzire si boilerul de apa menajera dublu emailat. Suprafata mare a tubului schimbator de caldura permite integrarea de sisteme cu panouri solare.5,508.00 Ron

Boilerul Solar Ideval IDVL-Solarbag 300.2 este special conceput pentru utilizarea energiei solare in combinatie cu un cazan de condensatie. Acest acumulator este conceput ca un sistem solar complet si dotat cu componentele esentiale, care sunt necesare pentru alimentarea cu energie solara.

Boilerele solare pentru apa calda sunt indispensabile unei instalatii solare termice, intrucat ele au rolul de a inmagazina si prepara apa calda. Boilerele solare pot asigura atat necesarul de apa calda instalatiei de incalzire, oferind caldura in incaperile casei pe intreaga zi, cat si necesarul de apa calda pentru uz casnic. Boilerele solare pentru apa calda pot avea una, doua sau trei serpentine. Cele cu o serpentina sunt folosite pentru prepararea apei calde menajere cu ajutorul agentului termic furnizat de o singura sursa de energie termica, iar cele cu doua serpentine sunt destinate prepararii apei calde cu ajutorul agentului termic furnizat de doua surse de energie.